Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje(titlovi)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje(titlovi)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje(titlovi)
    Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 16:20

Samo da pitam dali možda netko ima ili se zna dali će bit možda nešto od ovih titlova:

Bound by Honor (aka Blood In Blood Out) (1993)
The Long Hot Summer (1958)
The.Girl.Next.Door.2007
Deal.2008
The.Water.Horse.Legend.Of.The.Deep.2007

za Deal 2008 znam da je novi film,tako da vjerujem da će bit al nešto kasnije,samo polako(da nebi bilo da napinjem)al ove druge možda ko ima,eto ,HVALA!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 15:19

Eto ova dva filma sam izbriso iz kompa pošto su mi dugo stajala na hardu a nema teorije da nadjem titl "Bound by Honor (aka Blood In Blood Out) (1993)""The Long Hot Summer (1958)" a ova tri ispod ima i sve 5,štimaju!!E sada me zanima dali netko zna šta o ovim titlovima,dali ih ima slućajno netko i dali ih možda prevodi netko!Eto tek tolko,zanima me...pozdrav!!

Frontiers.2007
Smokers.2008
The.Final.Season.2007
The Savages[2007]
Gun.of.Mercy.2008
Three.Kingdoms.Resurrection.of.the.Dragon.2008
Diary.of.the.Dead.2007
Nanking.2007
The.Killing.Of.John.Lennon.2006

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 19:18
za Frontiers imas na sajtu

Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 19:51
i da znas da skines te tacke kad trazis na  Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers

jer sa nima neces naci titl za to sto budes trazio a verujem da pojedini filmovi koje si nabrojao ima kao na primer ovo
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=the+girl+next+door&language=

Ažurirao sukis - 26.Travanj/Apr.2008 u 19:53
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 20:25
Originalno postovano od strane sukis sukis piše:

i da znas da skines te tacke kad trazis na  Click here - Divx Subtitles :: Divx Covers :: Dvd Covers

jer sa nima neces naci titl za to sto budes trazio a verujem da pojedini filmovi koje si nabrojao ima kao na primer ovo
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=the+girl+next+door&language=

normalno da ima sada vidi koja mu je data kad je trazio TITL pa nije bio tada kad je on trazio...
Na vrh
sukis View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sukis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 23:00
Objavljeno: Today at 15:19  ja sam na ovu poruku danas odgovorila a ne na  poruku iz 13 ozujka  2008
Da ljubav greje ja bih odavno bila mrtva .
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2008 u 18:38
Originalno postovano od strane sukis sukis piše:

Gledaj,ma znam di se traže titlovi,a i neznam baš na koju poruku si mi odgovorila,mislim da je ipak ona prva jer ti meni pokazuješ da ima titl za "The girl next door"koji sam tražio prije a i znam da ima titl,skino ga ćim je bio postavljen i pogledo film(film je lud totalno i još prema istinitom događaju,jooooooj jebga šta klinci blesavi mogu,mislim ništa ni ne poduzimaju,njima je to bila zabava,šta ona baba radi to nije normalno,nemam rijeći,treba je uh...Angry).E a, Vedder za "Frontiers" ima samo Eng.titl ,jel tako?mislim vidio sam da ima taj al me zanima dali ima Hr ili Srp prijevod!?
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 13:36

Local Hero (1983) http://www.imdb.com/title/tt0085859/ Skino film pa ako ima netko slućajno prijevod(HRV-SRP)!Hvala!!

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2008 u 14:18
National Geographic-Earth Investigated Bermuda Triangle [sb.nemesis](Dokumentarac)!eto da pitam i za ovaj ako netko slućajno ima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.