Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Epson c 43
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Epson c 43

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Epson c 43
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2008 u 22:44
Imam jedan problem, prije par dana nestalo mi crne tinte u tom printeru, i ja kupim zamjensku tintu

zamjena je prošla kao uvijek ok, i kad sam išla printati neće da printa crno (tekst)
Registrirana je kao puna

Ja sam odlučila reinstalirati printer, isad ga nemogu ponovo instalirati
Javlja mi grešku tj. kao da nije spojen sa kompom

I sad mi one obje lampice zmigaju, zelena i crvena

zna li netko pomoci

zahvaljujem
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 00:29
Koju ti tačno grešku javlja? Probaj isključi štampač iz kompa pa onda instaliraj software...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 19:17
ma sve sam zivo probala i neide, sad nemogu ni da ga instaliram

trepere mu obje lampice, i ona za tintu i ona di se pali
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 22:36
i meni je vise dosao glave, ali jos moram pokusati nesto prije nego razbijem
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2008 u 01:13
Čekaj polako. Nećemo, bar za sada, ništa razbijati.
Znači ovako: deinstalirala si software za štampač, koji sad ne radi, jer nema drajvere itd, a sad ne možeš ponovo da instaliraš isti taj software... Jel tako?
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2008 u 20:40
tako je, nemogu instalirati drajvere niti softver, a na printeru mi trepcu obje lampice naizmjence (ona di se pali i lampica za tintu)

to mi se nije nikad dogadjalo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2008 u 00:08
Isključi štampač iz računara. Uzmi program Your Uninstaler! 2008 , instaliraj ga i vidi da li u okviru njega ima još uvek software-a za tvoj štampač. Ako ima, odlično, pusti ga da obriše sve.... Ako nema, moraćeš ručno da brišeš iz Registry-ja (ali samo ako znaš), ako ne, probaj sa, recimo, Tune Up-om da pobrišeš sve(on aopcija za optimizaciju Registry baze). Onda, restart i probaj da ponovo instaliraš software. I još kad bi sa njihovog sajta skinula najnoviju verziju....
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 21:37

prije par dana sam bila u servisu i tako rekla tipu svoj problem u vezi printera, on kaže da nakon odredjenog broja ispisa spuzvice se napune tintom i printer jednostavno zablokira, a moj je hvala bogu star 4 godine. Bio bi potreban sefvis, a on bi me kostao nekih 300 kn ili 50 eura a to mi se ne isplati nikako. mislim da je bolje rjesenje uzeti novi printer jer bi me ob dosao kao i servis

hvala darije, pokusat cu jos ovo sto s i mi rekao pa da vidim, ako ide dobro ako ne zna se
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2008 u 00:34
Hm, ajd sad, ja imam neki HP broj "10.000 pre hrista", ink jet. Kertridži na njemu su menjani, jedno 30 puta... i oni jesu potrošna roba, to stoji, ali da se sam štampač može zbog kertridža pokvariti (osim kad iscure{čak ni tad, ali dobro}) e to nisam čuo...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 23:19
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Hm, ajd sad, ja imam neki HP broj "10.000 pre hrista", ink jet. Kertridži na njemu su menjani, jedno 30 puta... i oni jesu potrošna roba, to stoji, ali da se sam štampač može zbog kertridža pokvariti (osim kad iscure{čak ni tad, ali dobro}) e to nisam čuo...

vidis u tom je problem, sto stariji to kvalitetniji, sad ovo sve sto se novije proizvede je sranje, te ima cip te ovo i ono

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 23:20
Originalno postovano od strane STEPPENWOLF STEPPENWOLF piše:

kolegice alekovac-poslušaj starog hardverašaBig smile,u blizini zgrade ili kuće u kojoj stanuješ.sigurno postoji jedna stvar koja se naziva kontejner za smećeLOLlaganim koracima odeš do njega i njeĹľnim pokretima ruke ubaci to ÄŤudo od metuzalema unutra i zaboravi više na njegaHugneće ti pomoći ni sto deinstalacija i instalacija njegovog novog ili starog softwera-uzalud-a samo ćeš si Ĺľivce uzdrmati bez veze..poslušaj me smile69

pa mislim da tako cu i napravit, jer mi je pojeo tonu zivaca za nistaCry
Na vrh
jonatan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jonatan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2008 u 16:39
Verovatno treba ceo printer da se restartuje pomocu softvera, posto ti Epsonove printere imaju cipove,pa posle odredzeni broj casova prestaju da rade. Ne treba da ga bacas samo treba da se restartuje. Ja imam programcic za to ako hoces poslacu ti ga preko emaila: moja adresa je "dejanpetreski@yahoo.com" Pozdrav.

Ažurirao jonatan - 28.Rujan/Sep.2008 u 16:41
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.