Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne ide upload titla.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne ide upload titla.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikica1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikica1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne ide upload titla.
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 20:27
Zna li netko od admina zašto mi ne ide uploda titla?

Naime, kada sve uredno popunim i dam upload titla, dobijem uredno poruku da je titl gore, ali kada poslije idem vidjet na search title, onda ga ne vidim na listi za taj fil. Stvarno čudno

Ažurirao mikica1 - 14.Travanj/Apr.2008 u 20:30
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 21:39
Kažeš iskoči ti onaj pop - up prozor"Thank you..."? Da li ti stigne e-mail o postavljenom prevodu?
Ako je tako, sačekj neko vreme i videćeš tvoj titl.
Na vrh
mikica1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikica1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:03
Kada sam uplodao titl, dobio sam neki dan e-mail:
"...Titl mozete skinuti ako posjetite link
http//www.divx-titlovi.com//cgi-bin/titlovi/....."

i piknem ja na taj link, a ono :

"The page not be found"
a i kada idem tražiti titl sa search, nema ga; stvarno čudno

Ažurirao mikica1 - 16.Travanj/Apr.2008 u 18:05
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:08
Ajd ti nama reci KOJI titl si ti hteo da postavis. Moguce je da si postavio neki dupli pa smo odmah obrisali.
Na vrh
mikica1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikica1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 20:04
Admini, nemojte se odmah ljutiti

Novi sam tu, i odmah mogu reći da titl nije moj nego malo preradjen da bude u timingu sa novim filmom. Primjetio sam da su svi titlovi na hrvatskom jeziku za ovaj film netočni, pa sam uplodao popravljenu verziju:

http//www.divx-titlovi.com//cgi-bin/titlovi/53009-aliens_vs_predator_requiem_-_popravljen.srt

Ako ga otvorite vidjet ćete da je sada sa vremenima sve OK.

Pozdrav

Ažurirao mikica1 - 16.Travanj/Apr.2008 u 20:09
Na vrh
mikica1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikica1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2008 u 19:22
Evo, upload ponovo subtitla i odmah sam dobio i e-mail i kada sam kliknuo na link u emailu:

http://www.divx-titlovi.com//cgi-bin/titlovi/53269-aliens_vs_predator_requiem.srt

odmah mi je izbacilo "Page not found", što znači da ga niste stigli obrisati..., a ne mogu do titla...
Na vrh
ozzyosbourne View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ozzyosbourne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 11:38
Isti slučaj i kod mene.Htio sam staviti "South park s12e3" hrvatski,neće da ga upload-a.
Na vrh
Titlovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titlovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 18:50
Sve potrebno popunim, dodam upload titla u rar-u, stisnem upload i nista se ne dogadja.
Gdje grijesim, moze li mi netko objasniti.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 19:50
postavi u zipu..rar zajebava
Na vrh
Titlovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titlovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 20:01
Zahvaljujem, cim sam titl zipao odmah je proslo, zakaj onda tamo pisu da moze i rar ako tako zafrkava.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 20:07
jbg forum zeza u zadnje vrijeme..prebacujemo se na novi..uskoro..valjda :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.