Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skype
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skype
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 21:28
Pozdrav!
Mozete li mi molim Vas pomoci?
Kada ukljucim Skype prijavljuje mi gresku i zatvara se program.Imala sam staru verziju 3.2. koju sam skinula i instalirala novu 3.6.
Ista stvar se dogadja...
U cemu moze biti problem?

Unapred zahvalna
streberche

Ažurirao streberche - 11.Travanj/Apr.2008 u 21:29
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 22:08
Sredila sam...Smile

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:55
E pravi si štreber!!!! LOL
Šalim se, svaka čast što si to popravila! Clap
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 03:36
Psssst...Pa nemoj svima da pricas da sam streberLOL

HvalaEmbarrassed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 09:23
da draga!!!!! hahahaha
Na vrh
danijel_1984 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj danijel_1984 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 14:15
A jel zna neko kako da pustim u rad mikrofon ... Tačnije mikrofon ovako radi ali kad zovem nekog preko SKYPE on ne funkcioniše i neznam više šta da radim ... molio bih pomoć
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 15:25
Hehehe, bez uvrede, ali je l'ti to ceo dan trazis odavno zakopane teme i dizes ih iz mrtvih radi sakupljanja postova ili ti zaista ova pomoc treba?

Ako je ovo drugo, jesi li isao u tools->options -> audio settings i tamo podesio koju audio device hoces. Imas i skype test call, pa ako se tu cujes, onda je sve ok.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.