Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Barbie Mariposa DVDrip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Barbie Mariposa DVDrip

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sl08A View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sl08A Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Barbie Mariposa DVDrip
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2008 u 22:00
Da li ima neko prevod za ovaj crtani Barbie Mariposa ili da li ga neko trenutno radi? Jako mi je potreban.

Na vrh
mandica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mandica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 18:53
i meni 
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 00:57
http://www.divx-titlovi.com/BARBIE_MARIPOSA_2008-50101.aspx

Da nije ovo sto ti treba ?
Na vrh
Sl08A View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sl08A Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 08:51
Da, to. Ali to je engleski titl koji sam ja uploadovao. Nema prevoda.
Na vrh
lemidjor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lemidjor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 11:28
Upravo sam zavrsio ovaj prevod. Izvinjavam se zbog eventualnih gresaka.

http://www.titlovi.com/BARBIE_MARIPOSA_AND_HER_BUTTERFLY_FRIENDS-57087.aspx

Pozdrav.
leMi.
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 17:52
hvala
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 03:26
sledeci put zapakuj prevod u zip-u ili rar-u sa operom nisam mogao da skinem fajl
okacio sam ga zapakovanog sa tvojim potpisom hvala za prevod
Na vrh
tarantula1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2008 u 09:35
Malo se kasno uključujem u temu imaš Mariposu sinhroniziranu na HR jezik ; seljacionline-forum.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.