Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cratni Snezna kraljica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cratni Snezna kraljica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
millennium View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj millennium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cratni Snezna kraljica
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 12:44
    da li ima neko prevod za crtani Snezna kraljica ili da zna sajt gde bih mogao da ga skinem?
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:23
Ima ih vise, navedi koja te zanima, Diznijeva , braca grim , itd...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:30
nek najbolje da imdb link,pa ce nam biti lakse
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj millennium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2008 u 12:40
link sa kog sam skinuo je http://www.mininova.org/tor/1069269.... preko torrenta. crtani je (bar tako pise) iz 1957 godine sto je meni skoro nemoguce da je toliko star. ne znam ko ga je "napravio" ali je verzija po braci Grim i na engleskom je jeziku mada se meni sve cini da je bio na ruskom. taj su crtani ako se neko seca stalno pustali za zimski raspust. e ako neko ima bilo koji prevod neka mi posalje pa cu ja da vidim koji ce da se uklopi.
hvala unapred
PS. ako nekom znaci glas snezne kraljice je glas Ketlin Tarner a glas onog patuljka je glas Miki Runija

Ažurirao millennium - 15.Travanj/Apr.2008 u 12:42
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:34
U engleskoj verziji crtaća iz 1957, glas kraljice je Louise Arthur (što možeš proveriti ovde: http://www.imdb.com/title/tt0050987/, a ne Kathleen Turner (što takođe možeš proveriti ovde: http://www.imdb.com/name/nm0000678/). Koliko sam primetio na IMDB, Kathleen nikad nije uradila dubl za ovaj ili neki takav crtać. Koristi informacije sa IMDB-a, dosta su precizne. E sad, prevrnuo sam sve poznate i nepoznate sajtove, jer i meni treba neki titl za ovo, ali nažalost ništa. Kad bude, neko će valjda okačiti.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj millennium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2008 u 12:49
    pogledao sam sajt i koliko sam video ketlin tarner je ipak pozajmila glas kraljici i tacno da je '66 godine bilo. medjutim crtani je ipak iz '57. i ruska je verzija samo su ga oni sigurno sinhronizovali 66. i u tome je stos... ali nebitno, nama ipak treba prevod na srpskom ili hrvatskom:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,144 sekundi.