Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - okretanje videa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

okretanje videa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: okretanje videa
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 18:39
imam jedan video koji je snimljen digitalcem ali je slika okrenuta za 90 stupnjeva, pa me zanima kako bih to mogao okrenut da stoji kako treba
sorry ako vec postoji takva rasprava ali ju nisam nasao
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 19:22
E pa sada...pretpostavljam da je slika okrenuta jer je netko okrenuo fotić i tako snimao...možda postoji jednostavniji način, ali ja bi tako nešto recimo rješio u nekom programu za nelinearnu montažu, tipa premiere, vegas, avid...
Na vrh
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 20:51
pa pretpostavka ti je dobra :D ali nisam ja snimao, bez zaj**ancije
e sada sam slucajno sjetio da nero ima brdo aplikacija pa da li tamo ima neki s kojim bih mogao to rijesiti?
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 21:11
virtual dub, samo rotate u filterima i volia
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 21:22
Ma samo virtual i zavrsices posao!!!
Vladika
Na vrh
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 21:47
thx svima uspjelo je, iako je cudno gledat da mi je veca visina slike od sirine pa kad idem fullscreen bs rasiri  sirinu do kraja a dobar dio visine nedostaje :D ali ako se to nemoze sredit nije bed hvala pozz
Na vrh
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2008 u 21:52
tek sada primijecujem da mi taj file sada pod avi a prije je bio mpg ima 1,45 GB
sta sam trebao napraviti kad sam isao sejvat :D
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 14:10
trebao si odabrati kompresiju,recimo divx codec,i to je to Smile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
A.J. View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A.J. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 15:45
ok thx pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.