Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pc i tv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pc i tv

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
2 pac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pc i tv
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 11:46
jel mi netko može reći šta mi sve treba da spojim komjutor i tv,evo sad ću ići u trgovinu kupiti te kablove,a neznam šta trebam tražiti i kako to spojiti hvala
change
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:03
Ides nedeljom u radnju da kupis kablove,kako kod nas ne rade nedeljom?

Pa kako ja znam,kad si kupio graficku karticu dobio si s-kabal u pakovanju i on ti za to sluzi.ako nisi,onda treba da kupis taj s-kabal(posto ti je ulaz u grafickoj s-video) i onda u zavisnosti sta imas na tv,kupis da ti drugi kraj bude ili skart ili činč ili isto s-video kao kod mene.

Ažurirao AcaN - 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:03
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
2 pac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:15
jesam dobio sam sa grafičkom,imam ati raedon x1550,i šta mi je sad bolje da kupim scart koji na sebi ima zelenu,plavu,crvenu boju i ona ćinč kablovima koji imaju isto crvenu,plavu,zelenu boju i s jednog kraja na drugi spojim jedan kraj u ovo što sam dobio s grafičkom,a drugo u scart,ovo što sam dobi s grafičkom iza imam prekidač hdtv i tv i šta sad to znači
change
Na vrh
2 pac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:30
jel mogu ovak kupi ovaj scart kabal

i ove činč kablove

change
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:36
kakve imas izlaze iz graficke   i kakve imas ulaze u tv

npr moj komp je spojen    comp DVI u tv HDMI

a prije sam spajao sa comp s-video u tv scart

Na vrh
2 pac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:46
jel mogu spojiti s ovi svidoe kabelom,samo ovaj kraj u tv a drugi u pc

i zanima me dali ću onda pojačavat zvuk na televizoru il na komjutoru
change
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 12:55
heheh   s tim ces dobit sliku samo brijem  a zvuk posebno provlacis

mislim da s video nema i zvuk
Na vrh
2 pac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 13:06
znači ona prva slika koju sam stavio je bolje
change
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 13:11
Originalno postovano od strane 2 pac 2 pac piše:

jel mogu spojiti s ovi svidoe kabelom,samo ovaj kraj u tv a drugi u pc i zanima me dali ću onda pojačavat zvuk na televizoru il na komjutoru

Tako je meni spojeno,ali nemam zvuk i zvuk sam spojio preko činč kablova,pa ako imaš i zvuk i sliku sa onim prvim primerom,onda je bolje da uzmeš njega.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
2 pac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2 pac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 13:21
ne nisam ja još ništ probao,al neznam koje da sad kupim,a ako kupim svideo kabel,koje trebam kupiti činč kablove da imam zvuk,i kakva je slika prek tog s vieod kabla
change
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 13:49

i meni je tako povezano
Slika ide preko Tva a zvuk za zvucnika s kompa, ipak su mi oni bolji nego oni s TVa

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 14:17
Slika je extra,sve zavisi od duzine kabla,ako je do 1,5 metra ne gubi kvalitet,a sve preko gubi.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.