Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa u torentom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa u torentom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rambo2007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambo2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa u torentom
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 03:51
imam problem sa u torentom zuti trokutic mi se pojavio dolje i poruka neznam sad sta da napravim novi sam u toma pa eto hvala!!!!!!

kWelcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 16912 on 83.225.144.106...

Error! Port 16912 does not appear to be open.

Please see http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5). ad sam probo sta je greska:    
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 11:00
Skini BITLORD, koristi ga umesto Utorrenta i zavrsio si posao!
Vladika
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 20:49
pa jednostavno je, očito nemaš otvoren port u routeru, a sam odgovor ti je u tvom pitanju...lijepo te šalje na stranicu portforward.com na kojoj nađeš svoj router, aplikaciju koju trebaš namjestiti i po uputama otvoriš port koji si si namjestio u utorrentu...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 21:41
U = mikro

Na vrh
rambo2007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rambo2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 02:28
    ma ne kuzim nista nesto sam probo cackat al nisam nista napravio!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,292 sekundi.