Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
umbrella View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj umbrella Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: help
    Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 18:00
ljudi
kako da nadjem titlove za greys anatomy...
hitno mi treba sezona 4, epizoda 1 i 3
 et....help meCry
mirella
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 20:35
evo,imas ovdje Smile btw. drugi put malo bolje pogledaj gdje postas Wink

http://prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=124&s=4
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 21:54
Premestio sam topic, ali mala molba da iduci put obratis paznju gde postavljas temu. Hvala!
Na vrh
suvi.68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suvi.68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 18:34
od prije desetak dana nemogu nikako da prebacim "ž" i "š".stalno mi dolaze u kockicama,a sva podešenja su dobra i u originalnom titlu su normalna.to mi se desava kad konvertujem filmove u ConvertXtoDVD.da li neko ima riješenje?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 23:25
Otvori ConvertXtoDVD->Settings->Subtitles->pod "Default font" klikni na "Change font" ->Postavi font, recimo Arial i pod Character set stavi EASTEUROPE_CHARSET.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 23:40
ako koristis verziju X3 evo kako izgleda to:

Na vrh
suvi.68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suvi.68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 19:51
Hvala na pomoci i sve sam uradio kako ste mi i objasnili i sve upamti osim u Character set .Uvijek mi vrati na Ansi.
Na vrh
suvi.68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suvi.68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 21:38
Hvala još jednom.Poprilično sam novi u ovome,pa ću se možda češće obraćati za pomoć.Sad sam konvertovao jedan film sa titlom i sve je leglo kako treba.Pozdrav svima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.