Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zdravo forumašine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zdravo forumašine

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zdravo forumašine
    Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 17:42
Zovem se Nevina živim u lepom i urbanom velegradu koji se odaziva na ime "LESKOVAC" i stalno sam pratila vaš Forum a nikako da skupim dovoljno hrabrosti da se registrujem, te zbog tehničkih mogućnosti nisam mogla ranije da se predstavim jerbo me yebava TelekoMonopol već 2 meseca oko dodeljivanja novog Port-a za moj mali ADSL saobraćaj te se ovom prilikom ispričavam i predstavljam svima vama i redovno pratim rubrike kao što su FORUM i tako neke slične...
I da baš ste kool svi i volim vas jaojj, a gde vam je onaj slatkiš Deki aka dejan-sl(jel slobodan i to?) ili ga je neka več (meni) preotelaCry pihh
naročit pozdrav ADMIN/MODER ekipi koja je baš pažljiva prema nama(pripadnicama nežnijeg pola)Clap

Jedan veliki prasak i..::cmoochy-moochy::..šabara-dabara..::CMOCK svima od mene::..

PS EmbarrassedJoj kako sam se uznemirila, pa Dejane javi se majku mu!!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 19:43
PA JAVI SE BRE DEJANE!!!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 20:03
Pa Deki stvarno......    
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 20:43
hahahasmile75
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 20:48
Ajde Deki pobogu! Vidiš li kolika je konkurencija pred vratima? Nestrpljivo isčekujem epilog ove drame...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 21:52
di si mi nevinaaaaaaaa.........šećeru,ja sam jos pod utjecajem onog leskovackog rostilja......nesto si mi ga gadno zamutila...........sreco moja bas si mi falila ova 2mjeseca.....eto ja postao tata i tako......
kako si mi ti????
jesam li ti falia????

kisi kisi
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 21:52
Djes Komodo ,,, bitango jedna ,,, dobro je da si se vratio. Mi se vec zabrinuli ,,, LOL
Na vrh
annna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 23:44
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

di si mi nevinaaaaaaaa.........šećeru,ja sam jos pod utjecajem onog leskovackog rostilja......nesto si mi ga gadno zamutila...........sreco moja bas si mi falila ova 2mjeseca.....eto ja postao tata i tako......
kako si mi ti????
jesam li ti falia????

kisi kisi

Kad si bre postao tata??????????
Ti mislis mene nema na ovom forumuLOLWink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 23:51
hehehe, he-tan u napad!!!!smile53smile54razbi ga!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 23:54

...eto ja postao tata i tako.....

Stvarno? Jesi li se zatatio?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2008 u 23:59
Originalno postovano od strane annna annna piše:

kako si mi ti????
jesam li ti falia????

kisi kisi

Kad si bre postao tata??????????
Ti mislis mene nema na ovom forumuLOLWink

upsssEmbarrassedEmbarrassed

kisi kisi sreco
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 12:57
Još malo.... i imaćemo mi ovde SVADBU.
Kume i Kumovi..... spremajte se.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 17:07
ALO BRE SPameri nijedni!!!!!!!!!! aKO VAS BUDE ČUO dNGY....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 20:41
Joj, joj, vidim ja da ovom dekiju treba čvrsta ruka, hehe, pa ga malo oplesti po prstima prije nego počne pisati da dobro razmisli što i gdje će pisati... 'bote gdje god se pojavi njegovo ime, eto spama od po nekoliko stranica :P
hehe, vidim ja da darije mene gura u vatru sad, ali ajde progledat ćemo kroz prste...moram se trudit biti dobar admin, a ne ko ovaj deki, samo kuršluse radi tu po forumu :P

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 20:56
Ja? Tebe? LOL Ma gde bih ja tebe....LOL
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 01:22
e pa tatice neka je sa srećom, a štzo se roštiljanja, srdićemo mi to malo laganije(ne ljuto) sledeći put
kisi kisi
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 01:23
jao bas si zlatna neviNA..Embarrassed
kisi kisi

Ažurirao dejan-sl - 24.Ožujak/Mar.2008 u 01:24
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2008 u 01:24
jok ti si...
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2008 u 10:09
Deky, levu ili desnu bebu? Tajo cestitamsmile57

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2008 u 20:28
lijevu..... :D :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.