Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kyle XY
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kyle XY

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
flash005 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flash005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kyle XY
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 20:22
Ima li ko da prevede titlove za 17,18,19,20 i 21 epizodu
Na vrh
cvitan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cvitan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 20:11
jos niko :(
Na vrh
GladiatorYU View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2008 u 23:02
Evo ja ću za početak 17 i 18.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 01:45
Uploadao sam 17, 18 i 19 epizodu, ali ih, koliko vidim potpisuje nenad.d pa mi sad nije jasno sta je to. Nekakvo objasnjenje moderatora bi pomoglo.
Na vrh
nenad.d View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenad.d Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 10:29
ja se izvinjavam ali nisi ih uploadao na ovaj sajt pa sam to ja ucinio nikakve zle namere nije bilo
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 15:54
Originalno postovano od strane GladiatorYU GladiatorYU piše:

Uploadao sam 17, 18 i 19 epizodu, ali ih, koliko vidim potpisuje nenad.d pa mi sad nije jasno sta je to. Nekakvo objasnjenje moderatora bi pomoglo.

Ja bar mislim da covek nije imao zle namere,nego je samo postavio i podelio sa nama.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GladiatorYU Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 17:59
Uploadao sam ih bas i na ovaj sajt ali ih nema. Ako je to nenad.d skinuo sa drugog sajta pa postavio ovde to je neka druga prica, ali ipak ostaje pitanje
zasto nema onih koje sam ja uploadao.A da ih nisam hteo podeliti sa svima ja ih ne bih uploadao ni na onaj drugi sajt. Prema tome nisam ni pomislio da je nenad to uradio zlonamerno nego sam mislio da je neka greska kod uploada.

Ažurirao GladiatorYU - 31.Ožujak/Mar.2008 u 18:02
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 20:11
Moguće kolega. Još par dana i biće novi sajt gde takve greške neće biti moguće. Ovako, možemo samo da nagađamo.... Sve u svemu, trenutno je bitno da titlova ima na sajtu, a ko ih je postavio, mislim da i nije toliko važno, zar ne? Naravno, osim kad se radi o autorskim prevodima.
Pozdrav i hvala ti za upload, iako ga nema.... ali biće...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.