Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ConvertXtoDVD3.0.0.1
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ConvertXtoDVD3.0.0.1

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ConvertXtoDVD3.0.0.1
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2008 u 19:41
Izašao je novi "ConvertXtoDVD"

http://rapidshare.com/files/96076580/CvrtDVD.v3.0.0.1_GG_SG.rar.html

Ažurirao darije - 03.Ožujak/Mar.2008 u 20:04
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2008 u 20:04
mozda mi netko zamijeri ali avast prijavljuje trojana Win32 Delf-ICC(TRJ) za patch.exe

Ažurirao zagihr2000 - 03.Ožujak/Mar.2008 u 20:05
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2008 u 20:11
Vrlo čest slučaj sa crack-ovima i patch-evima.... Obično je to "lažna uzbuna", ali.... U svakom slučaju, na tebi je da odlučiš....
Ja sam ovu verziju skinuo još pre neki dan i instalirao je bez problema sa ovim patch-om. Probaj, možda je isti, možda nije....

patch
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2008 u 23:42
A čemu služi taj program??
Je li moguće konvertirati .avi u neki format koji podržava kućni DVD player
trla baba lan ...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 00:47
Originalno postovano od strane guuba guuba piše:

A čemu služi taj program??
Je li moguće konvertirati .avi u neki format koji podržava kućni DVD player
Tako je bas za to je ovaj program i je kvalitetan i brz!!!! evo i uputstvo:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 09:40
Zahvaljujem Icemaheru. Pokušat ću danas to skinuti pa da vidim što mogu s tim alatom ja napraviti.
trla baba lan ...
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 15:12
Skinuo sam VSO ConvertXToDVD i ne ide mi nikako crack.
Nemam pojma što napraviti s onim patch.exe , nikako prokužiti gdje ubaciti one serijalse koji su dati u serial.exe

Pomagajte!!!
trla baba lan ...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 18:26
instaliras convertxtodvd, kad dodjes do finish pitace te dali hoces da pokrene program posle instalacije, ne ukljucuj ga, ili ako ga vec ukljucis onda iskljuci i pokreni patch.exe ides u C:\Program Files\VSO\ConvertX\3 nadjes ConvertXtoDvd.exe i selektiras, pokazace ti patching done. i to je to!!!
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 19:32
Icemaher ti si me zadužio puno u ova dva dana.
Baš si pravi maher i veseli me da sam upoznao Mahera jer volim učiti od najboljih.
Pozdrav i još jednom hvala Icemaheru
trla baba lan ...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 19:42
hehehe, nista druze, samo ti pitaj, i ja sam isto toliko pitao i pitao, dok ne naucim!!!!
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 21:54
hehehe, nista druze, samo ti pitaj, i ja sam isto toliko pitao i pitao, dok ne naucim!!!!

naveliko radim i konvertiram, komp se zagrijao već na 46°C , ali ne

odustajem.

Hvala prijatelju
Pozdrav
trla baba lan ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 22:01
46°C????? Pa moj komp je znao da ide i do 85°C, tražio da se restartuje.... ali ne.....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 22:08
obrisao sam ovu verziju instalirao sam stariju koju vec dugo vreme koristim 2.99.9.500 koja je puno brzija! sa ovu novu konvertiram sa 65fps, a sa stariju verziju preko 90 pa nekad i 100fps!

Ažurirao icemaher - 15.Ožujak/Mar.2008 u 22:50
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2008 u 22:51
A ja mislio kad zaigram FIFA 2008 i zagrije se HDD na 50°C da je to jaaaako puno.
Pa vi ljudi se grijete kod kompa.
Nije to loše kad je zima, ali proljeće dolazi...

trla baba lan ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 03:16
Pa on radi za tebe, a ne ti za njega. Maksimalno opterećenje, pa ako crkne - nije bio dovoljno dobar!!!
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 09:51
Ma imaš ti pravo, ionako će za par godina to biti zastarjela kanta od kompa i
što vrijedi ako je kao nov a može samo pokrenuti Word programe.

Nego da ja vas pitam, je li netko skidao titlove sa ove stranice:http://www.allsubs.org

Ja tražio titil za film Bijela Masajka (White Massai) i našao kod njih.
Uredno skinuo a on u .html ekstenziji. Sad me muči (tek sam počeo skidati film B. Masajka) hoće li se kod konvertiranja pomoću ConvertXtoDvd moći
ubaciti taj titl u .html ekstenziji.

Moram se pohvaliti da sam uspio konvertirati No COuntry For Old Man i ubaciti titl, ali uz obilatu pomoć kolega sa foruma.
Još jednom im se zahvaljujem.
trla baba lan ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 14:44
Osim ako pod titlom za stavljanje na DVD ne podrazumevaš slovenački, engleski, holandski, poljski.... ne znam koji si drugi titl našao?
Imaš i ovde na našem sajtu titl na slovenačkom i engleskom u normalnom formatu....
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Die+Weisse+Massai&language=
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 15:43
Vjerujem da je jezik koji razumijem...
Evo pa pročitajte:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Smrt/My%20Documents/Downloads/Bijela%20Masajka-hr-jpg_94593.htm
Ne znam kako to raspakirati ividjeti što je unutra jedino dok se ne ubaci u film.
U stvari pojma nemam kako su filma napravili, ali knjiga je neobične tematika i meni se dopala.

Ako netko uspije saznati kako se može proviriti u gornji link i pogledati kakvi su titlovi, na kom jeziku i da li je to moguće staviti na film uz pomoć
ConvertXtoDvd, bio bih zahvalan za info.
A Masajku već skida dobrih 6 sati i ostalo je još puuuno sati do kraja.
smile105
trla baba lan ...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 16:23
Joj, pa ne možeš tako stavljati link sa tvog HDD!!!!!!
Ajde upload-uj taj tvoj fajl negde, pa daj link!!!
Na vrh
guuba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj guuba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 16:35
Ja sam ti truba za to. Gdje sam za*.ebo!!
Pokušaj mi objasniti grešku, izgleda da sam nešto vrlo krivo napravio kad kažeš...Joj, pa ne možeš...
trla baba lan ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.