Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - blood in blood out
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

blood in blood out

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
z_gvoka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj z_gvoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: blood in blood out
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 00:13
molio bih ako neko ima titlove za film blood in blood out ili ako zna odakle mogu da ih skinem

hvala unapred
pozdrav svima
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 00:32
ima samo na engleskom
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
z_gvoka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj z_gvoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 00:51
steta ovaj sam film davno gledao dobio sam ga od prijatelja koji je drzao video klub ali kada je izdao video kasetu nije je vise dobio nazad u svakom slucaju zahvaljujem

pozdrav svima
Na vrh
Ico_Zg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico_Zg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 22:31
Ima kakvih novosti, ima mozda netko namjeru uskoro raditi prijevod za ovaj odlican naslov? Ako mu treba motivacija film traje preko 3 sata i ima nelosu ocjenu na imdb. (7.6/10)

http://www.imdb.com/title/tt0106469/
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 22:53
mozda ga prevedem, kad se vratim u dom na neogranicen internet :P
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 22:59
a sjecas li se kako je bio preveden kod nas
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Ico_Zg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico_Zg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 23:32
Mislim da je kod nas preveden pod imenom Okovani Čašću. Bas sam ga danas skinuo sa torrenta (1.4GB). Odlican film, zadnji put sam ga gledao prije vise od 10 godina. Nedavno sam tek saznao kako se film zove..

Ažurirao Ico_Zg - 22.Kolovoz/Aug.2008 u 02:29
Na vrh
Ico_Zg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico_Zg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 02:31
Pogledao sam film sa eng titlovima. Niti jedan od ponudenih engleskih titlova koji su se mogli naci na divx-titlovi.com ili podnatpisi.net nije odgovarao dvdrip verziji filma koju sam skinuo sa torrenta. Nazalost niti sa Subtitle Workshopom se nije moglo srediti. Na srecu nasao sam na jednom forumu odgovarajuci eng titl za taj film pa nebi bilo lose uploadati ga ovdje..

http://rapidshare.com/files/139138042/Blood_In_Blood_Out_-__DVDRIP-Freakzilla___1993_.rar

Evo mozda ce nekome trebati ali i pomoci ako se odluci jednog dana raditi prijevod. Pozz!

Ažurirao Ico_Zg - 22.Kolovoz/Aug.2008 u 03:05
Na vrh
aca72 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2008 u 09:42

imate ga na divx titlovima ja sam ga preveo i postavio pre neki dan pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.