Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban software za popravku mpeg2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban software za popravku mpeg2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasavictor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban software za popravku mpeg2
    Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 18:08
Imam nekoliko filmova u mpeg2 formatu, koji su ne ispravni iz ne znam kojih razloga. Kad ih pustim u nekim, player-ima slika u pocetku secka pa se stabilizuje, dok se drugi playeri prosto ugase pri pokusaju da ih pustim. Probao sam da ih konvertujem u divx/avi, pa se i converter-i takodje gase a negde izlazi prozor sa porukom: "cannot be played or dragged". Da li postoji software koji moze da popravi ovakav mpeg2 file? Ako ima koji je naj boji? U napred zahvalan svima koji mi mogu pomoci.    
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 18:36
Probaj sa  Cocon Software Quick Media Converter-om, meni je jednom pomogao. Inače, probaj da instaliraš i neke novije kodeke... npr K-lite Codec Pack ili Ace Mega CoDecS Pack.... ponekad to hoće da pomogne sa čitanjem filmova...
Život je pozornica, ne glumi bez diplome!
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 18:39
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 18:50
Nisam baš siguran da je problem do fajlova....
Probaj MediaFixer ili Total Video Converter.....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 19:29
Imam K-lite Codec Pack i do sad nisam imao problema sa pustanjem bilo kog video fajla. Imam Amadis video converter i divx converter, nego dali postoji software za popravku mpeg video fajla? Taj film smo probali nas nekoliko da gledamo, tako sto smo ga prebacivali putem mreze na drugi racunar i negde ne radi uopste. SAd cu da probam ove Convertere sto ste mi naveli ali bi bio zadovoljniji sa nekim software-om za popravku mpeg-a ako tako nesto postoji.
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 19:34
Probaj Mpeg-Corrector. Nisam siguran kakav je problem sa tvojim file-om, ali kod moih problema je i ovo funkcionisalo...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 20:17
Probao Mpeg-Corrector i izasao prozor: "TProgressBar property out of range". Staje ovo da li ovom u opste ima leka? Mogu li se ovi filmovi ikako spasti? Ne znam sta vise da pokusam????
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 20:25
Još jedan koji mogu da ti preporučim to ja All Media Fixer, a ako ti ni on ne pomogne, onda je bato taj file žešće korumpran. Nisam siguran da bi mogao nešto da uradiš sa njim...
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 21:08
Jesi li uspeo išta uraditi?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 23:43
Ako mislis na NewLive All Media Fixer probao sam sa njim jos ranije, nece. A sa onom decicom sto im svetlucaju kosice malo mi je kao program neozbiljan. Ali nisam jos proverio sta moze sa nekim drugim video fajlovima sa ovim ne izlazi na kraj.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2008 u 23:51
Jesi li ti probao ovo?
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Probaj MediaFixer ili Total Video Converter.....
Na vrh
IvanMata View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IvanMata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2008 u 01:36
Ja iskreno mislim da tim filmovima nema spasa.... Confused
Momak je probao milion programa i ni jedan mu ne pomaže....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.