Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za [REC] (2007) - odličan horror
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za [REC] (2007) - odličan horror

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bounce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bounce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za [REC] (2007) - odličan horror
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 19:25
Bilo mi je dosadno noćas pa sam napravio prijevod, pošto je postojeći jako loš...

Rađeno je za ts verziju, koju sam skinuo pod nazivom REC.avi .. FPS je 25 ..

http://rapidshare.com/files/95411502/rec.srt.html

Pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 21:27
A što ga nisi upload-ovao na sajt?
Na vrh
bounce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bounce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 22:32
Hmm.. :D Jesam sad, valjda ... :D

Nikad nisam skrolao stranicu do kraja - nisam ni znao da ima skripta za upload titla ... Big smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 22:39
Izgleda da ipak nisi. Prevod prvo moraš da staviš u ZIP fajl, pa tek onda da ga upload-uješ? Da li ti se pojavio pop-up prozor gde piše "THANK YOU...."
Na vrh
bounce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bounce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2008 u 09:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Izgleda da ipak nisi. Prevod prvo moraš da staviš u ZIP fajl, pa tek onda da ga upload-uješ? Da li ti se pojavio pop-up prozor gde piše "THANK YOU...."

naravno da sam zipao - ali ništa... Shocked
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.