Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx u DVD (problem sa ConvertXToDVD-om)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx u DVD (problem sa ConvertXToDVD-om)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sigurnost View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sigurnost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx u DVD (problem sa ConvertXToDVD-om)
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 20:58
Lijepi pozdrav ljudi. Ja sam nov ovdje. Imam jedan problem sa programom ConvertXToDVD 2.2.3. Naime ne ostaje mi prijevod na DVD-u. Sve radim kako treba ubacim subtitle (.str) i program ga uredno registrira ali jednostavno ne ostaje na dvd-u. Doduše ja nisam ostavljao da film potpuno bude convertiran nego samo malo pustim da vidim kako ostaje i prjevoda jednostavno nema.

Pa bi ja nekoga zamolio da mi malo pobliže objasni u čemu je problem.
Hvala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 22:19
ako sam te dobro razumeo kazes da ga pustis malo da konvertira i ides da probas da pustis taj fajl i nema titla? epa treba da cekas da konvertira ceo film da ti pokaze Complete ili Done. ja mislim da si nestrpljiv, bice gotov DVD film za sat vremena. nek me ispravi neko ako gresim

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 19:38
ne griješiš
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 19:42
Thumbs Up
smile72
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 18:31
Radi savrseno
Provereno
Na vrh
krip View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 01:18
Ja imam isti problem,ali odradi mi sve to konvertiranje za sat i po,i kad ga otvorim,nema titla.Gde gresim?
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 13:09
Titl mora da bude u .srt ekstenziji,da ima isto ime kao i film
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 13:20
Originalno postovano od strane krip krip piše:

Ja imam isti problem,ali odradi mi sve to konvertiranje za sat i po,i kad ga otvorim,nema titla.Gde gresim?

Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2008 u 13:22
titl mora da je u .srt
Kad pustis Moras na plejeru da ucitas titl
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 12:14
bravo vidim da ste svi od prve pojave convertX-a i mog prvog tutorijala dosta napredovali. svaka čast :)
(istina nije me dugo - dugo bilo)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.