| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Preporučite album |
Odgovori
|
| Korisnik | |
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Preporučite albumObjavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 17:04 |
|
Ima li neko da preporuči nekakav album? Nije bitno koji je žanr, svaka muzika ima svoju publiku.
Evo da počnem... Za sve fanove Black Sabbath-a: Nativity In Black: Tribute to Black Sabbath Godina: 1994 Tracks: 01. BIo Hazard - After Forever 02. White Zombie - Children of the Grave 03. Megadeth - Paranoid 04. 1000 Homo DJ's - Supernaut 05. Therapy with Ozzy Osbourne - Iron Man 06. Corrosion of Conformity - Lord of this World 07. Sepultura - Symptom of the Universe 08. The Bullring Brummies - The Wizard 09. Godspeed with Bruce Dickinson - Sabbath Bloody Sabbath 10. Ugly Kid Joe - NIB 11. Faith No More - War Pigs Live 12. Type O Negative - Black Sabbath 13. Cathedral - Solitude U zadnje vrijeme slušam Below the Bassline Ernesta Ranglina. Nedavno sam ga otkrio a čovjek svira već 50 godina (gdje ja živim ). Album je ekstra, odlična svirka, neki reggae/jazz fazon. Kako sam skontao na albumu se nalaze nove verzije nekih njegovih starih pjesama kao i pjesama drugih autora (Burning Spear, Toots Hibbert i dr.) te neke nove stvari. Odavno nisam skin'o bolji album. Pun pogodak...Ažurirao yolix83 - 24.Veljaca/Feb.2008 u 17:09 |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 01:15 |
|
Imaš u download podforumu
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_topics.asp?FID=37 koliko hoćeš preporučenih albuma svih žanrova. Tamo možeš slobodno i uploadat... Ažurirao bubba ho-tep - 25.Veljaca/Feb.2008 u 01:17 |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:24 |
|
Ok. Mislio sam ako se nekom neda da uploaduje, ili nema vremena da jednostavno napiše pa nek' traže sebi ljudi.
Ažurirao yolix83 - 25.Veljaca/Feb.2008 u 13:25 |
|
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 01:12 |
|
Vratit ću se i ja uskoro aktivnijem uploadu...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |