| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trebbam savjet!! |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
SandroCro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trebbam savjet!!Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 11:08 |
|
|
E ovako... vec 2 puta skidam film National Treasure Book of Secrets...
Kad skidam filmove gledam da imaju sto vise onih sta uplodaju i skidaju da mi brze skine,pa sam i tako ovaj skidao! Inace koristim ovu stranicu za filmove http://www.torrentz.com/ i trazio sam ovaj film i prvi puta sam skidao s onog linka odmah na pocetku gdje ima najvise ovih sta film dijele... ajde film sam skinuo i kad ga pokusam pokrenut ono mi napise kako moram imati neki codec i da odem na stranicu http://hdmi2.com/ i skinem taj neki codec... prvi puta to nisam htjeo,i skinem preko onog drugog po redu linka i isto mi napise... Sad neznam dali cu skidati taj codec ili je to neka prijevara... pa ako netko moze reci bit cu zahvalan... Pozdrav |
||
![]() |
||
dr koks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 1500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 13:07 |
|
|
To sta si skinuo obrisi i to sa SHIFT+DELETE jer je cist fake. Nikako ne skidaj te gluposti, codece i slicno.
Skidaj one torente gde ljudi ostave neki komentar, tipa jel dobro ili nije. |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 14:21 |
|
|
necu da reklamiram sajtove ali evo moze ti pomoci, jedino ti treba registracija i cepas, sve je ispravno, neces ni jedan fajl skinuti fake(lazan) tako da izvoli:
Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2008 u 14:23 |
||
![]() |
||
SandroCro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:25 |
|
|
Hvala obojici... zato sam i najprije pitao ovdje da vidim sto je...
No cudno mi je sto taj film ima toliko ljudi, i toliko drugih koji ga skidaju... Na ovoj stranici imam problem www.arenabg.comkad odem da se registriram,pise mi na cirilici i na engleskom jeziku da prihvatim uvjete... no samo na cirili mi pise nesta zitim slovima,valjda da tu pritisnem i prihvatim a na engleskom tog linka nema... nazalost neznam cirilicu pa nevjerujem da bih se uspio registrirati a kamoli onda dalje raditi stim... Ažurirao SandroCro - 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:28 |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:56 |
|
|
e ovako: prvo ides create account kao sto si i poceo onda na tih slova kirilicnih kliknes :
onda ti se otvori sledeca strana gde scroll-iras misem skroz dole i stikliras ovo i onda OK: i posle standardno izberes username password i validni mejl i to je to!!! Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:58 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |