Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Truman Show
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Truman Show

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
IGOOR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IGOOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Truman Show
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 12:35
Molim nekog da postavi download titla ovog filma ali sa 2 cda posto sam tako skinuo film.

UNAPRED HVALA
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 12:43
Uzmeš Subtitle Workshop ili Time Adjuster i "narežeš" titl ako treba i na 500 komada. Postoje i upute kako se radi sa tim programima.
Na vrh
IGOOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IGOOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:12
Lakse je i meni i vama da postavite link da ja skinem titl koji je predvidjen za 2 cda...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:24
Originalno postovano od strane IGOOR IGOOR piše:

Lakse je i meni i vama da postavite link da ja skinem titl koji je predvidjen za 2 cda...
imas program virtual dub, uzmi pa sastavi ta 2cd-a u jedno i imaces film na 1cd od 1400mb! i onda uskladi titl za tvoju verziju i to je to. ovde ima titlove kakve sto ima, ako ti ne odgovara, skini postojeci titl pa ga deli na 2 ili 3 cd. ja tako radim, skinem film dvdrip sa 5.1 zvuk koji je 2x700mb, spojim ga u jednog avi fajla 1.4gb, skinem titl za 2cd spojim ga, uskladim i uzivam

Ažurirao icemaher - 22.Veljaca/Feb.2008 u 19:26
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2008 u 21:53
Originalno postovano od strane IGOOR IGOOR piše:

"Gladnome možeš pomoći jednom ako ga nahraniš, ali ćeš mu pomoći za cijeli život ako ga naučiš uloviti ribu."

Stvarno ne shvaćam zašto se ljudi toliko boje raditi sa titlovima. Ili se boje ili su lijeni. Pazi sad, postupak traje kraće nego što meni treba da bi ga napisao ili tebi da bi ga pročitao:

1. Uzmeš titl za 1.cd i otvoriš ga u Subtitle Workshopu ili Time Adjusteru.
2. Označiš prvu rečenicu sa drugog cd-a i na tom mjestu razdvojiš titl na dva dijela.
3. Podesiš vrijeme drugog dijela titla sa filmom na drugom cd-u (jer sada je početno vrijeme filma 0, a ne npr.50. minuta)

Kad sve to obaviš imaš dvostruko zadovoljstvo:

1. složio si titlove i možeš na miru gledati film.
2. postao si glavna faca u društvu jer to jedini znaš napraviti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.