Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DIGIMAX 9030
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DIGIMAX 9030

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
GARRY85 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GARRY85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DIGIMAX 9030
    Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2007 u 02:53
Molio bih sve one koji znaju nesto o ovom resiveru da mi pomognu izgleda da ih na ovom forumu ima sto nije slucaj na ostalim. Konkretno mislim na makaaya88 jer se on izgleda snaso mada bi i bilo cija pomoc dobro dosla? 
Na vrh
makaay88 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makaay88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2008 u 18:28
http://sat-plus.com/showthread.php?t=60191

evo kolega mislim da ce ovo pomci, ako trebas programe javi!!!!
ili nesto drugo!!smile110
yooooo
Na vrh
makaay88 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makaay88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2008 u 18:37
http://www.unitedsat.net/

na ovoj stranici mozes naci kljuceve za ručno ubacivanje
yooooo
Na vrh
GARRY85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GARRY85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2008 u 03:11
Hvala kolega puno si mi pomogao, ako sta zapne opet cu se javiti zasad je sve ok! Ovaj put me interesuje samo sta si ti uspio otvoriti na ovom resiveru?

Ažurirao GARRY85 - 28.Veljaca/Feb.2008 u 03:18
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.