Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni titlovi !pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni titlovi !pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
9drako9 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni titlovi !pomoc
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 20:45
Evo potrebni su mi titlovi za ove filmove ovi koji su na stranici ne odgovaraju uopce pa ako neko moze pomoc"

No country for old man
true lies
x-man the last stand
batman returns
batman 1989
shrek 3

Neke sam pokusao namjestat al bezuspjesno ne slze se uopce.
Na vrh
dicra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 21:09
probaj ovaj za shreka http://www.divx-titlovi.com/SHREK3-47497.aspx pa javi
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 11:32
Nazalost ni taj nije.Na nekim djelovima se skoro potpuno slaze dok na drugim nije ni u planu da se pojavi.Totalno razilazenje na nekim djelovima

Ako ce pomoc ovo je ime fajla Shrek  The Third[2007]DvDrip AC3[Eng]-FXG
nakon sto sam ga skinuo pomocu torrenta.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 11:34
ajd napiši točno za koju verziju imaš? (unrated,dvd rip,cam ts..)

moja preporuka ti je ako nejde sa SW da skineš drugu verziju filma za koji postoji usklađen titl Smile
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 22:31
Na zalost ovo je jedino sto pise Shrek The Third[2007]DvDrip AC3[Eng]-FXG
nikakvih podataka nemam vise o tom filmu =(.

Na vrh
zoka_ki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoka_ki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 01:37
Upravo sam uploud -ovala titl koji imam za shreka, takodje sam crtac skidala sa torrenta i odgovara mi prevod.
Nadam se da ce se pojaviti vec sutra na main - u i da ce ti odgovarati, pozz
Na vrh
micch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj micch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 18:43
POzdrav za sve..Treba mi jedan mala pomoc...Imam dosta filmova koje sam skinuo sa neta ali mi vecina njih kasne pa bih zamolio nekoga ko zna program za stelovanje prevoda da mi ostavi adresu i i naravno kako se zove taj program...Hvala u napred.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 18:58
Originalno postovano od strane micch micch piše:

POzdrav za sve..Treba mi jedan mala pomoc...Imam dosta filmova koje sam skinuo sa neta ali mi vecina njih kasne pa bih zamolio nekoga ko zna program za stelovanje prevoda da mi ostavi adresu i i naravno kako se zove taj program...Hvala u napred.

Evo ga kolega i program i uputstvo kako to da uradis. Wink

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 21:44
A dobro ima mozda neko titlove za ostale filmove koje sam naveo.I da jos nesto imam 3 indian jonsa i skinuo sam titlove al na svakom filmu kasne 1 sekundu sto me neopisivo zivcira.Procitao sam tutorijal kako se to popravlja ali na zalost ne mogu to sam uciniti nemam pojma zasto.Pa molim ako mi neko moze korak po korak objasniti kako se to radi pa cak i kako da spremim taj fajl jer i s time imam poteskoca. =( Hvala unaprijed
Na vrh
mamica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mamica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 03:43
Imas  DivixLand Media Subtitler s kojim mozes jednostavno pomaknuti kompletan titl za onoliko sekundi koliko ti je potrebno
Samo udjes na izmjene i onda u stavku odredi kasnjenje i na izlazu iz programa snimis novi file. 
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 21:27
Hvala uspio sam namjestit titlove sad samo jos da nađem titlove za ostale filmove.
Na vrh
zoka_ki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoka_ki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2008 u 16:42
Jel ti pase prevod za shreka???
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2008 u 19:42
Nazalost ne pase.Ali ako ima neki novi objavljeni  postajte mi link ka njemu.(Sry zoka slucajno sam stisnio report na tvom komentaru nadam se da nece utjecat na nista drugo)

Ažurirao 9drako9 - 12.Veljaca/Feb.2008 u 19:43
Na vrh
mamica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mamica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2008 u 20:05
Evo Darko, upravo  oploadam  titl za Shrek 3  koji ja imam,  pa  probaj  skinuti, mozda ce pasat
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.