Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - martian child
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

martian child

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dicra View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: martian child
    Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 18:37
treba mi i za Martian.Child.DVDRip.XviD-DiAMOND titl?pocinje da me nervira sto skinem film a ne mogu da nadjem titl
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 18:54
Imaš ovdje titl za CAM verziju..ako ne odgovara tvojoj verziji,imaš uputstvo na sajtu kako da prilagodiš titl ka filmu...a ima i eng za DVD RIP..pa ako si voljan prevodit...

http://divx-titlovi.com/MARTIAN_CHILD_CAM-42001.aspx
Na vrh
dicra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 21:07
druze jel dugo traje to sredjivanje titla?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 22:06
Originalno postovano od strane dicra dicra piše:

druze jel dugo traje to sredjivanje titla?

heh,kako za koji..nebi ti smjelo biti teško...imaš uputstvo na sajtu..pogledaj pa javi..

http://titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=3&PR=3
Na vrh
dicra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 12:37
hvala za uputstvo ali mi nesto slabo ide.radio sam pomocu C) Podešavanje naspram već sinhronizovanog titla (eng titla)i podesio prvi i zadnji red titla ali se sredina ne poklapa.na pocetku ide sve ok ali se kasnije gubi polako.sta bi mogao da probam jos tu?ili da uzmem eng titl i polako prevodim ali mi i to ne odgovara jer mi moj engleski bas i nije najkrasniji.sta da radim?
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 12:05
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
dicra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 17:25
hvala :-)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.