Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lost (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lost (2004)

Lost

Lost (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2004

Žanr:

drama, misterij, fantazija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Autor:

J.J. Abrams
, Jeffrey Lieber
, Damon Lindelof

Režija:

Stephen Semel
, Tucker Gates
, Daniel Attias
, Karen Gaviola
, Mario Van Peebles
, J.J. Abrams
, Paris Barclay
, Matt Earl Beesley
, Jack Bender
, Adam Davidson
, Roxann Dawson
, Paul A. Edwards
, Mark Goldman
, Marita Grabiak
, David Grossman
, Rod Holcomb
, Kevin Hooks
, Eric Laneuville
, Robert Mandel
, Bobby Roth
, Deran Sarafian
, Alan Taylor
, Frederick E.O. Toye
, Stephen Williams
, Greg Yaitanes
, Michael Zinberg

Scenarij:

J.J. Abrams
, Carlton Cuse
, Leonard Dick
, Paul Dini
, Brent Fletcher
, David Fury
, Javier Grillo-Marxuach
, Adam Horowitz
, Edward Kitsis
, Dawn Lambertsen-Kelly
, Jeffrey Lieber
, Damon Lindelof
, Lynne E. Litt
, Steven Maeda
, Jeff Pinkner
, Elizabeth Sarnoff
, Jennifer Johnson
, Christian Taylor
, Janet Tamaro
, Kim Clements
, Paul Zbyszewski
, Alison Schapker
, Monica Owusu-Breen
, Drew Goddard
, Monica Macer
, Craig Wright
, Greggory Nations
, Jim Galasso
, Brian K. Vaughan
, Melinda Hsu
, Jordan Rosenberg
, Matt Ragghianti
, Christina M. Kim
, Kyle Pennington
, Graham Roland

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Korisnik
Poruka
savo12 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj savo12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lost (2004)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 10:47

Opis:
Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Angeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspeva da preživi nesrecu. Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživeli moraju da se pomire s tim, ali i da se suoče s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu. Trude se da nauče da žive na tom neobičnom mestu. Istovremeno, moraju da se navikavaju jedni na druge, da pokušaju da funkcionišu kao tim ukoliko žele da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. I, moraju da se izbore sa sobom i stvarima koje su u prošlosti radili. Kroz brojne flešbekove glavnih junaka serije, upoznajemo njihove karaktere, prošlost…
Ostrvo je veoma misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sred ostrva, poziv u pomoć koji se vrti u krug 16 godina, i još mnogo toga.

Žanr: avantura, drama, fantazija, misterija, romansa, triler

Izvor: prijevodi-online.org

IMDB
TV.com

Link ka prevodima

P.S. da li neko zna kad pocinje 4 sezona lost?

Ažurirao icemaher - 27.Sijecanj/Jan.2010 u 18:02
PG
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 11:12
Po IMDB počinje se prikazivat danas :D

http://imdb.com/title/tt0411008/episodes#season-4

e sad dal su oni točni ili ne..znat ćemo već sutra il prekosutra Smile

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 12:56
Veceras pocinje, sto znaci da ce vec sutra prepodne biti linkova za download.
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 15:25
I to special epizoda....
Na vrh
savo12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj savo12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 17:34
hvala svima na informaciji,vec sam skinuo prvu epizodu
PG
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 18:18
Mogla bi biti zanimljiva ova sezona..ponajviše zbog toga što će biti znatno kraća od prijašnjih sezona, pa se nadam i dinamičnija.
Fora je ovo sada sa flash forward-ima, bo sada su furali stalno flash-back-ove, tako da je ovo nešto novo i fakat daje dosta materijala za razmišljanje i nagađanje...
Na vrh
fain2daniel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fain2daniel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 13:26
Zna li neko gde se moze naci prevod za predpocetnu $ sezonu tj 00 epizodu-Past Present and Future ?? Hvala

only fools and forses
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 13:38
Šta će ti prijevod za tu epizodu...to je samo prisječanje na ono što se zbivalo do sada...mislim da nitko nije radio prijevod za to. Pa ako imalo kužiš engleski shvatit ćeš o ćemu se radi.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fain2daniel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 14:04
Sta ce mi prevod,dobro pitanje...sta ce prevodi uopste na svim serijama?Znam ja sta je ta epizoda i razumem engleski ali to nije razlog da nema naseg prevoda imajuci u vidu da traje 45 minuta a radili su prevode za one lost pieces koje traju po 2 minuta i ima ukupno 10 dialoga,  to mi nije jasno.Inace rade prevode i za tu epizodu,nasao na drugim jezicima.pozz

Ažurirao fain2daniel - 04.Veljaca/Feb.2008 u 14:08
only fools and forses
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 14:34
Pa prijatelju, čemu takav stav, prošlo jeć pola tjedna od emitiranja te epizode i mogao si već napisati prijevod umjesto da čekaš i kukaš za prijevodom...do sada ga očito nije nitko napravio (ili je ali ga nije podjelio) jer mu nije trebao, pošto je to samo osvrt na prijašnje sezone...
Pokušaj promjeniti stav i probat napravit taj prijevod, moža još nekog razveseliš
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fain2daniel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 14:50
Prijatelju ti si poceo sa stavom (sta ce ti prevod,znas engleski,ne rade prevod za to) ja sam samo pitao ako neko zna gde ima.Ako vec nisi imao odgovor na moje pitanje ocigledno da je tvoj post bio suvisan.
ps:nisam kukao uopste nego samo pitao i kao sto sam vec rekao nasao sam prevod na drugom jeziku tako da nema svrhe vise razmazati ovo.smile121

only fools and forses
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 15:03
U redu, da završimo raspravu, ja i dalje smatram da je prijevod za tu epizodu sasvim suvišan (btw to nije epizoda sezone nego samo prisječanje na prijašnje, kao što smo već rekli)...rekao sam ti da se ne slažem s tvojim stavom jer umjesto da se čudiš što sam ja jedan od onih koji smatraju da je to nepotreban prijevod, mogao si sjesti i prevesti ga...
No eto, da netko ne bi pomislio da se mi prepiremo, ja ti se ispričavam što sam djelovao možda prenesusretljivo i možda bahato, makar mi nije bio cilj.
Iskreno se nadam da ćeš prevesti taj titl jer će sigurno koristiti kako tebi, tako i ostalim ljudima koji bi možda stvarno pogledali to s prijevodom

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fain2daniel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 15:08
Izvinjenje prihvaceno smile121 i videcu da prevedem to cim stignem
only fools and forses
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 15:19
Nema problema

Nego, da se vratimo malo bliže topicu... Oni koji su pogledali prvu epku, kako vam se sviđaju ovi flash forward-ovi? Meni to daje potpuno novu, na neki način mističniju dimenziju seriji, jer znamo da će otići s otoka i da se nešto desilo, a ne znamo kako, što i slična pitanja...Lost postaje opet onaj stari Lost, s dosta pitanja koja trebaju odgovore...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 15:49
LOST je bio i ostao najbolja i najintrigantnija serija ikad snimljena, jedva čekam nastavak...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 23:14
joj, ali kad se sjetim početka treće sezone...to mi je bio najgori period losta, tamo negdje do polovice sezone, a onda baaaam, odjednom postaje najzanimljiviji dio serije, druga polovica treće sezone mi je fakat bila super, nanizala se hrpa odgovora i novih pitanja, nadam se da će četvrta nastaviti u istom ritmu.

Ažurirao Dngy - 06.Veljaca/Feb.2008 u 12:24
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fain2daniel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 16:03
Zna li neko kada izlazi sledeca epizoda tj 2 ?Ovo postaje sve bolje i bolje
only fools and forses
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 18:59
7.veljace,znaci u cetvrtak Big smile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 11:28
Jako je dobro počela sezona..nadam se da je neće zasrat

@seven pa gdje si ti? :)
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 18:31
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

Jako je dobro počela sezona..nadam se da je neće zasrat

@seven pa gdje si ti? :)

i ja se nadam,inace ce biti vragasmile53 neka nastave tako dobro kako su i zapoceliSmile

a evo prijatelju,stalno sam tu negdje,samo me malo zima ulijenila pa mi se neda vise tipkat kao prije.stare kosti LOL

Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.