Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Americki Gangster
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Americki Gangster

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elpadrino89 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elpadrino89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Americki Gangster
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:04
prvo da pohvalim ovu stranic stvarno je odlican..
a evo pitanje...skino ja ovaj film dakle Americki gangster diamond..i vidjeh na ovoj stranici tocno taj prijevod samo na engleski e sad dal neko ima taj prijevod na ''balkanski''?
jer svi ostali titlovi koje ubacim mi ''bjeze'' ne kuzim zasto..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:19
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:31
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

nece to da mu pomogne posto novi A G je UNrated tako da ovaj titl i ne odgovara sto je na sajtu mislim da je izmeneto oko 19minuta u filmu....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elpadrino89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:33
ma znam za to...samo sam htio vidjet dal ima neko gotov titl..
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elpadrino89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 22:41
Originalno postovano od strane batistuta batistuta piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

nece to da mu pomogne posto novi A G je UNrated tako da ovaj titl i ne odgovara sto je na sajtu mislim da je izmeneto oko 19minuta u filmu....

hmm...znaci morat cu ''rucno'' popravljat titlove?je**mu ako je tako radije cu si skinut drugi..al ode mi onda bezveze 1,4GB

ja imam .idx file prijevoda al samo eng,fra i španjolski..pa sta ne znaju da i balkanci gledaju filmove..
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elpadrino89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 16:47
ipak sam naso taj titl...
svaka vam cast na ovaj forum
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2008 u 18:06
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.