Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Reason ili Cubase
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Reason ili Cubase

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
franjevac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj franjevac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Reason ili Cubase
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 11:02
Ko zna ili mi može reći gde mogu nabaviti dobar program Reason ili Cubase, našao sam neki broj na internetu koji nudi Reason 3.0 sa objašnjenjem na srpskom , ali se čovek ne javlja na dotični broj.
Mir i dobro !
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 12:20
tebi treba tutorijal ili program? Legalni ili "piratski"?
Na vrh
franjevac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj franjevac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 14:53
Konkretno, supruga mi zna svirati klavir, ja se snalazim na računaru, imam jednu frendicu koja svira gitaru,imam neke ideje te bi iskomponovali neku numeru i sami izmiksali za hosanafest. Ako Bog da sa našim sposobnostima. I to te konstrukcija onoga što želimo, a ti vidi dal je potreban "tutorijal" govori ti ovako jel neznam šta je to, ili program ?
A što se tiče legalnog, jest da nije,ali bi bio zadovoljan i sa kakvom dobrom piratskom verzijom.
Mir i dobro !
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 15:55
tutorijal je drugim rječima uputstvo za rad u programu.
Na internetu imaš za skinuti Steinberg Cubase SX3 + Video tutorial
ovo
http://thepiratebay.org/tor/3420757/Cubase.SX.v3.1.1.944-H2O.with.ED.SX3.Video.Tutorials-DELiRiUM.DV

ali moja preporuka bi ti bila da si skineš i pokušaš prokužiti malo Steinbergov WaveLab, jer će mislim zadovoljiti ono što ti trebaš...e sada, ukoliko nemaš baš nekog znanja odnosno prakse rada u takvim programima, bit će ti potrebno vremena, ali ne zaboravi i glazbene naobrazbe, da sve lijepo pohvataš i kreiraš glazbu...naravno najbitnije je odlučiti što i kako želiš raditi i naravno nabaviti opremu za snimanje, makar pretpostavljam da već imaš neku kvalitetniju zvučnu karticu s "low latency" da ti live recording bude moguć u zadovoljavajuć. Sada, koliko bi te neka kartica iz X-Fi creativeove ponude mogla zadovoljiti u tom pogledu je dosta upitno, ali jedan E-MU 1616 će taj posao odraditi sasvim korektno. Naravno, ako ćeš se upuštati (ukoliko nemaš hardware koji ti je potreban) u kupnju kartice, razmisli i o M-Audio karticama jer dobivaš i zanimljiv paket Programa koji su uz sve to legalni (ako ti to igra ulogu), makar isto dobiješ i sa Creatice x-fi elite pro, ali koji se ne isplati kupovati uz jednu npr e-mu jer je razlika cca 300kn...no sad sam potegnuo u krivom sjmjeru...ti najbolje znaš što želiš i koliko profesionalno raditi. Probaj si skinuti ovaj steinbergov tutorijal i malo pogledaj kako to sve izgleda jer bi ti moglo uvelike koristiti...Ne zaboravi da ako hoćeš snimati gitaru na kompu moraš imati neko predpojačalo, jer direktni ulaz u recording device neće funkcionirati, ukoliko isti nema ugrađeno pretpojačalo, isto bi ti se moglo desiti s mikrofonom, a za klavir se nadam da je električni pianino ono što želiš snimati jer ga u tom slučaju spajaš na MIDI konektor, u protivnom ćeš se namučiti dobro snimiti klasični pianino/klavir jer za to će ti biti potreban neki inprovizirani studio i kvalitetniji mikrovon...no sve to ovisno o onome što želiš postići.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.