Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brojanje postova radi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brojanje postova radi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brojanje postova radi
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 22:19
    Pozdrav

Samo da obavjestim da je danas rijesen problem brojanja postova novih clanova. Broj postova svih clanova je updejtan i sada bi sve trebalo biti OK.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 22:34
Ok.Nadamo se da ce funkcionisati
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 02:59
brojanje postova to mi i nije baš jasno ????
valerija
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 03:03
Imali smo neki problem sa brojem postova: recimo ti sad, trenutno imaš 6 poruka.
Brojač poruka nije radio novim članovima, pa ma koliko postova imali i pisali stojala im je 0.
Sad je to sređeno.
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 13:29
Aha hvala darije sad kontam
valerija
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:24
Originalno postovano od strane valerija1 valerija1 piše:

brojanje postova to mi i nije baš jasno ????

e to ti je,ti pises na forumu a ja zapisujem na papiric i onda ti javljam svaka 4dana koliko imas postova ....e i onda ja javim dariju i on onda upise na forumSmile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:26
A može i tako.... Čak je možda ovo i tačnije....LOL
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:28
a ono administrator sto je napisao,se zeznuo,covijek se napije,pa svasta pise SmileBig smile

Ažurirao dejan-sl - 31.Sijecanj/Jan.2008 u 18:28
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
valerija1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerija1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 00:46
dosta sad znam sve uh što sam ja pametna
valerija
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.