| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stephen King Pack DVDRip |
Odgovori
|
| Korisnik | |
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stephen King Pack DVDRipObjavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 22:03 |
|
Ako je ntko za razmjenu nek se javi.
Sve stane na 10-15 dvd-a Kvaliteta slike je vrhunska.
I sve je dvd rip.
Stephen.Kings.Apt.Pupil.1998.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA
Stephen.Kings.Carrie.1976.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Cats.Eye.1985.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Christine.1983.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Creepshow.1982.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Creepshow.2.1987.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Cujo.1983.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Dreamcatcher.2003.DVDRip.XviD.iNT-PorphyriA Stephen.Kings.FireStarter.1984.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Graveyard.Shift.1990.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.IT.1990.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Maximum.Overdrive.1986.DVDRip.XviD.iNT-PorphyriA Stephen.Kings.Misery.1990.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Needful.Things.1993.DVDRip.XviD.iNT-PorphyriA Stephen.Kings.Pet.Sematary.1998.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Riding.The.Bullet.2004.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Rose.Red.2002.STV.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Secret.Window.2004.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.Silver.Bullet.1985.DVDRip.XviD.iNTERNAL-PorphyriA Stephen.Kings.The.Dark.Half.1993.DVDRip.XviD.iNT-PorphyriA Stephen.Kings.The.Dead.Zone.1983.DVDRip.XviD.iNT-porphyria Stephen.Kings.The.Tommyknockers.1993.DVDRip.XviD.iNTERNAL-Stephen.Kings.Thinner.1996.DVDRip.XviD.iNT-PorphyriA Stephen King - Sleepwalkers Stephen King - Sometimes They Come Back
Stephen King - The Lawnmower Man
Stephen King - The Langoliers
|
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
RoBa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 02:19 |
|
Ti svi releasovi su nukani, ili vecina..
NUKED: custom.quant.matrix, ne znam sto to znaci ![]() |
|
![]() |
|
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 16:20 |
|
ne kuzim..
Ovo sve uredno otvara svaki dvd divix player .
ja uredno gledam na vivaxu sa titlovima i ok.
Ne znam, dali ima netko mozda jos kakav movie pac od nekog glumca.
|
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 17:59 |
|
Skinuo sam i ja ovaj pack sa neta, kod mene sve radi super a slika je stvarno odlicna i sto je bitno titlovi se poklapaju bez stelovanja. :-)
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 08:38 |
To je vise tehnicki problem, tj. neslaganje sa prihvacenim standardima o divx/xvid kompresovanju/encodingu na koje su se sve grupe sa Scene obavezale (standard kvaliteta.. ne mozes kao grupa izbaciti film na scenu, nije u pitanju p2p, vec mnogo starija organizacija koja je na vrhu piramide, znaci ne mozes izbaciti film na scenu a da ne zadovoljava standarde, inace ce ti ostali nukovati release) KOnkretno.. to gore znaci da "quantisation matrix" koji je koriscen nije standardno propisan, pa zbog eventualnih problema sa kucnim/standalone divx/xvid playerima, nije pozeljno koristiti ga... Kao sto rekoh, vise tehnicki problem, nego realni.. Naravno da ce na svakom kompjuteru raditi bez problema, sto je uostalom vec i potvrdjeno |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |