Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc ConvertXtoDvd 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc ConvertXtoDvd 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc ConvertXtoDvd 3
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2008 u 07:51
Pozdrav svima i nadam se pomoci.Problem je taj kad avi pretvaram u dvd preko ConvertXtoDvd 3 zvuk mi nije sinhroniziran sa slikom probao sam i sa starijom verzijom ali isto.U avi-u je sinhronizacija uredu.
pozzzzzz

Ažurirao zagihr2000 - 07.Ožujak/Mar.2008 u 22:14
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 19:01
Nemogu vjerovati da nitko nezna razlogsmile92
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 22:32
mozda ti je nesto do film-a , cisto sumnjam da je do convertxto dvd3. evo od juce ga vec koristim i konvertirao sam nekoliko filmova u DVD i  nemam problema. sve je naj naj. mozda ti je i do kodeke. ja koristim samo Klite Mega Codec Pack 3.6.5. Cak sto vise ova verzija 3 je za 50% brzija nego verzija 2! za 25-30min konvertira divx film u DVD!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 17:21
svaka cast ice.nije do codeka imam toga mozda i previse instalirano(nikad se nezna) problem je u Srek 3.snimio sam xy filmova i sve pet ali ovaj me izludjuje.odvojim sliku od zvuka ,slozim ponovo kad gledam Dvix sve ok, sprzim dvd opet isti problem.interesantno obicno zvuk kasni a ovdje je sekundu ispred.nije problem skinuti novoga nego me samo interesira razlog.

Ažurirao zagihr2000 - 15.Veljaca/Feb.2008 u 21:07
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 13:56
Proveri da li u podesavanju audio dela programa imas "don't check/fix audio discontinuities"(ja to imam u verziji 2) i cekiraj ga.Ja sam imao iste probleme dok nisam zapazio tu sitnicu,sada to vise nije problem.I reci mi gde da skinem tvoju verziju?
                         Pozdrav.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 14:28
Ja koristim ovu verziju ConvertXtoDvd 3 v2.99.9.500 super radi, duplo brzija od verziju 2, imas puuuno torenta i rapidshare linkova za ovu krakovanu verziju!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 21:53
Evo naj novija verzija ConvertXtoDvd 3
http://rapidshare.com/files/90235244/ConvertXtoDVD.v2.99.10.600.rar
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2008 u 21:58
Evo jos novija ConvertXToDVD 2.99.13.900
http://download2.vso-software.fr/vsoConvertXtoDVD3_setup.exe
key:http://rapidshare.com/files/97285477/zagihr.rar

ako ne radi key radi stare verzije evo crack:
http://rapidshare.com/files/91003540/crackCXTD.rar

a ovo se zove zavidna brzina

Ažurirao zagihr2000 - 05.Ožujak/Mar.2008 u 18:50
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2008 u 18:00
kako izbjeci dumi sektor tj.kako ga popraviti.presnimavanjem odredjenih dvd doslo je do peroblema zvanih PROBLEM dumi Wacko.neznam dali se vama dogadjalo kad iz videoteke snimite dvd i chapteri vam se pomijesaju(i drugi problemi) evo kako rijesiti
http://www.neotronic.info/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=31
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2008 u 20:03
VSO ConvertXtoDVD  v3.0.0.9

http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=17990

Ažurirao zagihr2000 - 06.Travanj/Apr.2008 u 20:04
Na vrh
josip74 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj josip74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 10:04
nema serila key ni jedan sve su ove stranice  error............

molim te daj serijal key za program

hvala puno i daj pliz  hitnoooooooooooooooooooo
Jopa
Na vrh
grunf21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grunf21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 09:26
Originalno postovano od strane piše:

Pozdrav svima i nadam se pomoci.Problem je taj kad avi pretvaram u dvd preko ConvertXtoDvd 3 zvuk mi nije sinhroniziran sa slikom probao sam i sa starijom verzijom ali isto.U avi-u je sinhronizacija uredu.
pozzzzzz

Isti problem imam, cekirao sam "don't check/fix audio discontinuities" i isto, slika kasni 1 sekundu, imam verziju 3.1.2.34  ne znam da li je do verzije programa iili? npr sa nekom drugom verzijom umesto slova sh sam imao znak pitanja, kasnjenje slike mi se desava sa svakim filmom???
Dok filmove pustam u mkv formatu nema kasnjenja, imam kodeke k-lite4.2.5 tako da ni to nr bi trebao da bude problem?
Pomagajte unistio sam gomilu diskova a HDD mi je pun filmova!!!

Ažurirao grunf21 - 08.Prosinac/Dec.2008 u 09:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.