Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potrebni titlovi!!!HITNO!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potrebni titlovi!!!HITNO!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
9drako9 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potrebni titlovi!!!HITNO!!!
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 18:45
Vec mjesec dana trazim titlove za ove filmove pa ako neko ima molio bi da neko pomogne!
Evo filmovi

The godfather 1
The godfather 2
The godfather 3

Indiana Jones 1
Indiana Jones 2
Indiana Jones  3

Z svaki od ovih filmova  trebam titlove na jednom cud(filmovi nisu podjeljeni na 2 cda)

3 10  to Yuma
Niti jedan od titlova na titlovi.net ne odgovara.Cry

Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 19:23
Pa jesi li uopće tražio na siteu. Upiši u search ime filma ali ako ne uspiješ, evo ti i link http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Godfather&language=
Vive l'amour
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 19:29

http://www.divx-titlovi.com/GODFATHER_1_1CD-5339.aspx 

http://www.divx-titlovi.com/GODFATHER_3_1CD-5341.aspx

...I tako dalje...
Imas pregrst titlova i za jedan i za drugi serijal...
A sto se tice toga da ti ne odgovaraju titlovi...
Kolega dr Koks napravio tutorijal, ne moze biti prostije...

Dakle, skini tutorijal, skini program (ako ga nemas...), malo vezbe, i... Potrudi se, ne moze bas sve da se dobije na gotovo...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 19:32
eto kolega johhny sve rekao
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
svrco View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svrco Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 19:56
Zna neko di se mogu naći titlovi za Divan život(1947.),Biskupovu ženu(1946.) i Oceanovih 11( sa Dean Martinom) mislim da je iz 1949.?
Pa?

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 22:33
Ja stvarno ne znam... Na ovom mestu, ovo je svakako offtopic, ali moram da pitam... Ne konkretno svrcu, ili 9drako9-a, nego uopste... Pa, ljudi, kolege, braco i sestre, prijatelji, sta mislite: da li je lakse doci do titlova za film koji su vam potrebni, ako sve zahteve postavljamo na jedno mesto, pa tamo ima pregled situacije, i zna se sta se trazi, sta se nabavilo, ili je lakse doci do titlova ovako, kad se zahtevi rasipaju na sve strane...? Meni je logicnije da se svako malo vise potrudi, pa da se zahtevi smestaju na ono mesto koje smo za to predvideli... Ovako, mi moderi i admini se polomismo da azuriramo liste zahteva, da skinemo sa tih lista ono sto je uploadovano, da izbrisemo duple, kradene, prepisane, neispravne titlove... Potrebno je samo da svaki clan Foruma ima malo vise razumevanja za nas trud, pa da nam svima bude bolje...

Nemojte da mi uzmete za zlo sto ovo pisem na ovom topicu, ali imam blagi osecaj da je admin i moder team pomalo izgubio kontrolu nad bazom titlova i zahtevima za prevode, pa vas molim, i gorepomenutu dvojicu, i ostale clanove Foruma, da nam pomognu da ovaj Forum bude najbolje mesto na netu za sve one kojima je film na srcu...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
9drako9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 9drako9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 23:00
E puno hvala !!!
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 23:37
Ma Johnny Q nije samo to problem, iako se u potpunosti slažem sa tobom, već je problem šat ljudi traže titlove koje ima u bazi a samo treba upisati ime filma, ili barem njegov dio, u search i eto ga. Ali ispada da je i to teško ili uopće nemaju želje i znanja da ga pronađu. Evo recimo, na primjer Kumova, samo je u search trebalo upisati godfather i izašlo je pregršt titlova na temu Kuma. Mislim, u čemu je problem?
Vive l'amour
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 00:11
Nije da hoću nekog da omalovažavam, ali primer sa jednog drugog foruma, a kolega bebinjo to može potvrditi,govori mnogo. Traži čovek prevod za neki film... Vođen logikom, da je to onaj najverovatniji i najpoznatiji film pod tim nazivom, bebinjo mu daje link ka svim prevodima odavde. Lik se javlja i kaže kako ono što pričaju u filmu nema veze ni sa jednim prevodom za koje mu je dobio link (!). OK, kažem mu ja: daj IMDb link... E to je već problem (da podsetim da čovek IMA film), kaže pa ne znam, (a stvarno za taj film ima 20 identičnih naziva)koji je film, evo cover-a... Na posteru nije stajalo ni ime reditelja ni glumaca...samo slika... Ne zna čovek, e onda vrhunac: citiraću bebinja:
Citiraj prevrti film do kraja i pogledaj imena glumcima..i onda provjeri na imdb filmove pod tim imenom...jedan mora biti
i onda se javlja lik: "jao hvala na savetu nasao sam koji je film". Pa mislim stvarno!!!!!
Takvih ljudi je bilo i biće. Da li je u pitanju lenjost ili nešto drugo ne znam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.