Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 15:28
Ne mogu da kopiram mp3 fajlove sa diskova,pokazuje mi please remove write protection. Nisam nikakvu zastitu postavljao,cak i posle formatiranja harda i ponovnog dizanja sistema opet isto. Da li je softverski problem ili do dvd rezaca-NEC?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 18:15
Da li ti se to događa na svim diskovima, da li se događa samo sa mp3 muzikom, da li si ti rezao te mp3 diskove?

Ajde da krenemo od najbanalnije stvari: da nisu "Read only" fajlovi?

Probaj i ovo: desni klik na slovo optičkog drive-a -> properties -> sharing Klikni na "If you understand the risk...."->Ok. Probaj sad.

Takođe, probaj na nekom drugom kompjueru istu operaciju kopiranja pomenutih fajlova.
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 08:10

Ne dogadja se na svim diskovima ali nema pravila, nece diskove ni sa samo mp3 ni izmesane gde su mi programi,slike...

J sam ih rezao jos pre dve godine i do sad sam normalno kopirao. Probacu na drugom kompu. Da napomenem,neznam da li je bitno pre obaranja sistema i formatiranja nisam mogao da otvorim neke foldere sa muzikom ili ih otvori a nista ne pokazuje kao da su prazni.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 12:31
Jesi li probao ovo što sam ti rekao? To što kažeš za foldere, pre formatiranja, liči na viruse, ali ako si format dobro odradio, njih više nema. E sad, sumnjiv mi je taj tvoj optički uređaj... koji je u pitanju? Jesi li probao da staviš najnoviji firmware na njega? Obavezno probaj isti disk, koji neće da ti otvori kod tebe, negde drugde.
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 13:54

Upravo sam ponovo probao iste te diskove koje nije hteo i sve je sad normalno prekopirao,nema svrhe da nosim kod nekog drugog da probam.

Virusa nemam,skenirao sam sa nodom32. Jos nesto,kad mi je pokazivao za write protection, nisam mogao ni prazan folder da kreiram tamo gde hocu. Sad nisam siguran da li ce se ponovo javljati taj problem. Da li da ponovo formatiram ili da sacekam jos malo,mozda dvd rezac riknjava? Rezac je NEC i star je vec 3 godine.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 14:51
Ok, možda je NEC, ali kakve veze ima NEC sa otvaranjem novih foldera? Zar ne? Sumnjiv mi je tvoj Windows samo tako....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 16:14
brate izgleda je sve do NEC, moj drug ima Nec DVDRW, i tako mu pise nekad kad oce da prekopira avi, mp3 ili neku igricu
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 17:44
Pazi sad ovo. Ponovo mi se pojavio problem,pa sam istu tu muziku koju imam od ranije na obicnim cd-r probao da kopiram preko CD-Roma i isto mi prijavljuje writw protection. Teka sad neznam nista,da li da probam neku drugu verziju windowsa....? Instaliran mi je XP professional service pack 1
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 17:54
Uzmi lepo Bootable Disc Xp SP2 i tako instaliraj Windows,(ne običnim, glupim putem preko postojećeg Windows-a) uz formatiranje particije gde ćeš staviti Windows. Čim instaliraš Win, pre nego staviš bilo šta na najega, probaj da kopiraš "problematične "fajlove....
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 19:13
Izgleda da je problem do hard diska. Probao sam i druge verzije windowsa i opet isto i kad sam probao da kopiram na drugi hard disk sve je odradio. Mogao sam to i odmah da uradim Angry
Mada i dalje imam problem,ne mogu da kopiram gde sam dosad. Da li hard crkava?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.