Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cokica View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cokica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: serije
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2007 u 04:19
Potrebni prevodi za serije:
1. Ghost Whisperer - sezona 1 od 5 epizode i sezona 2
2. Torchwood - sezona 1
3. Journeyman - sezona 1
Hvala unapred StarSmile
Na vrh
dejanda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 18:45
Zanima me da li si nasao prevod za seriju ghost whisperer. Ako jesi molim te posalji na: dejanda@sezampro.yu

Hvala unapred
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 18:59
http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=serije    ovde imate nesto od prevoda mislim da samo za Torchwood ima sve prevedeno

Ažurirao kosta zulu - 27.Sijecanj/Jan.2008 u 19:00
Na vrh
neki84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neki84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 01:15
Ima li neko prevode ovih serija: Bones, Numb3rs, Tru Calling. Gledala sam na gore pomenutom sajtu ali nisu kompletni. Znacila bi mi barem neka sezona.
Hvala unapred.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 02:14
Ako nema na PO nema nigde. Eventualno da neko ima u privatnoj kolekciji pa bi bilo lepo da podeli sa nama.
Na vrh
neki84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neki84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 18:09
Tome sam se i nadala. Valjda ce se naci neko ko je toliko dobar da mi da te prevode. Javi te se ljudi!
Na vrh
neki84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neki84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2008 u 02:50
Zar bas niko nema?????
Na vrh
cokica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cokica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2008 u 04:04
ghost whisperer mnogo dobra serija a nigde prevoda!Torchwood sam nasla,kao i neke za Journeyman ali za prvopomenutu nema nikako!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.