Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Thin blue line
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Thin blue line

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Thin blue line
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 19:45
treba mi prijevod za dvije sezone serije the tin blue line. 14 epizoda.
policijska humoristička serija s Rowanom Atkinsonom.
ak ko ima molil bi da uploada.
hvala,

Pitt
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 16:35
pa nije moguće da baš niko nema. pa barem njemački ili engleski
Na vrh
AdrianMole View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AdrianMole Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 19:38
Ja imam originalni DVD iz Engleske ,ali na njemu nema nikakvih titlova.Slabe su šanse da to nađeš.
Na vrh
45ok010 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 45ok010 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 22:14
    E pozdrav Pitbull, veruj mi, upravo sam hteo da postavim tu temu, za tanku plavu liniju.
Znaci bas mi se gleda, vec dugo posedujem ta dva serijala, al ne zelim da ih gledam, dok ne nabavim prevod.
Da li si ga nabavio u medjuvremenu?
Spashavaj i ja ne mogu da iskopam, al nikako...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 11:25
Originalno postovano od strane AdrianMole AdrianMole piše:

Ja imam originalni DVD iz Engleske ,ali na njemu nema nikakvih titlova.Slabe su šanse da to nađeš.

hmmm....ali ajde još jedno pitanje budući da me tvoj nick naveo na to, jel imaš prijevode za Secret diary of Adrian Mole 13 3/4?

Originalno postovano od strane 45ok010 45ok010 piše:

E pozdrav Pitbull, veruj mi, upravo sam hteo da postavim tu temu, za tanku plavu liniju.
Znaci bas mi se gleda, vec dugo posedujem ta dva serijala, al ne zelim da ih gledam, dok ne nabavim prevod.
Da li si ga nabavio u medjuvremenu?
Spashavaj i ja ne mogu da iskopam, al nikako...

sorry nikaj

Ažurirao pittbull - 21.Sijecanj/Jan.2008 u 11:26
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2008 u 08:25
je našel možda ko gdi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.