Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - doso i ja!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

doso i ja!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
szysllak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: doso i ja!
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 21:01
bok! ja sam Mario,imam 16 g i dolazim iz virja!
nadam se da cemo se dobro druziti!hvala!
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2008 u 21:11
imam problem!htio sam otvoriti temu i nije mi dalo!pise da moram ispuniti sva polja, a ja jesam sva polja ispunio!dakle?? imam odreden broj temo koliko mozem otvoriti ,ili?

btw-v temi sam htio napisati:slijedece:ima ko od vas pjesme: bili svitak  ,kada lisce bude zuto!ako tko ima te dvije pjesme neka mi se javi na  luky_cro@hotmail.com!
HVALA!POZZZ!!smile126
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 00:16
Pozdrav kolega i dobrodošao!!!! Nije mi jasno kako ti nije dozvoljeno pisanje novih tema...? Jedino što ti je pod obavezno kad klikneš na NEW TOPIC jeste ime teme. Naravno i sam tekst poruke... Probaj ponovo, pa ako ne ide, jevljaj da sredimo....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 12:14
Pozdrav prijatelju i dobro nam došao na forum (BTW vidim da smo skoro susjedi, ja sam iz Bjelovara )
Što se tiće tema, svakako možeš ptvarati nove teme, očito si nešto fulao ili krivo napravio. Probaj ponovo, pa javi jel ima kakvih problema.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 12:39
Welcome lega Clap
poslao sam ti pjesmu na mail (bili cvitak) Wink
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 13:12
Pozdrav!
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 13:47
jel to ovo virje kod bjelovara?????
welcome
e jesmo vas brijali u nogometu samo tako....:):)
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 17:40
Pa nije tako daleko od Bjelovara ;)
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2008 u 20:54
hvala  na pjesmi! to je  VIRJE KRIŽOVLJANSKO, nalazi se pokraj Cestice , 20 min do  varaždina!dejan ne kuzim u kakvom nogometu je rijec?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 10:11
A onda smo i deky i ja malo krivo pomislili jer smo mislili da se radi o Virju koje se nalazi u koprivničko-križevačkoj županiji, u Podravini
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 19:07
ok! nema frke!smile67
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.