Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ponuda za zaradit nešto
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ponuda za zaradit nešto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ponuda za zaradit nešto
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 11:18
    Ovako,tražim nekih pet-šest naslova,ali se nitko ne javlja.Pokušao sam nešto sam skidati sa rapidshare ali ili su linkovi out,ili nešto što me užasava sinkronizirani na ruski,poljski..Sa torrentima se ne snalazim,probao sam ali ne ide.Ako mi netko iz prije svega hrvatske želi sa torrenta skinuti filmove i naljepiti titl,neka mi se javi isključivo na PM,kako bi se precizno dogovorili oko cijene i naslova.Hvala!P.S.nadam se da jedan lik koji je tražio 100 kn.po naslovu ovaj topic neće čitati
texas
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 13:10
napiši ovdje koje filmove tražiš, pa ćeš uštediti vremena i sebi i onima koji bi ti htjeli pomoći
Na vrh
snjeza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snjeza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 13:20
Što te zanima ?
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 14:48
napisao ja par puta,ali se nitko nije javljao,a neki filmovi su sigurno već davnih dana u kolekcijama.
texas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.