| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"AviSub", ne prikazuje titlove nakon lijepljenja |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cropape
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 21.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "AviSub", ne prikazuje titlove nakon lijepljenjaObjavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 13:32 |
|
Ne mogu vjerovat, svi hvale program "AviSub" te sam ga instalirao i za probu pokušao zalijepiti jedan titl u divx. Sve sam uradio prema uputama i sve je proteklo u redu, u istome folderu pojavio mi se novi fajl avisub.divx. Pokrenuo sam ga u "Divx6.8 player" slika je ok ali titla nigdje. Spržio sam taj fajl na dvd i pokrenuo ga u kućnome dvd palyeru i tamo isto, slika ok ali titla nigdje. Da napomenem imam instaliran najnoviji KliteCodecs. Nije mi jasna namjena tog programa ako ne mogu vidjeti titlove ? Može li ko da objasni |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2008 u 19:17 |
|
probaj sa virtual Dub-om imas upustvo takodje ovde
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455 meni radi OK! Kazes sprzio si taj fajl na DVD i gledao si na kucnom DVD, dali mislis na obicnom dvd pleeru ili dvd i Divx pleera. ako mislis na obican DVD player onda iskonvertuj taj fajl komplet sa titlom uz pomoci programa ConvertXtoDVD u DVD Video pa onda sprzi i imaces gotovi DVD Film za sat vremena Ažurirao icemaher - 11.Sijecanj/Jan.2008 u 19:21 |
|
![]() |
|
cropape
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2008 u 09:22 |
|
Ok samo VirtualDub jedan film obradi za oko sat vremena a AviSub to odradi za 5 min
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |