Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VBR u CBR kako?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VBR u CBR kako?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasavictor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VBR u CBR kako?
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2008 u 16:33
Imam neke filmove u AVI formatu koji imaju VBR audio encoding. Kad pokusam sa VirtualDUB-om da na takav AVI sa VBR-om da nalepim titl, izbacuje neka pitanja a kako god da podesim pojavljuju se razne greske. Kako da takav AVI prebacim u CBR audio encoding? Da li mi treba neki filter za VirtualDUB ili koja sve resenja postoje?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2008 u 19:00
Neces imati problema ako ODES NA OPTIONS PA u PREFERENCES i pod VIDEO stikliras BY DEFAULT TRY PROCESSING MP3 VBR STREAMS LIKE NUN DUB, podesis da ti VD procesira VBR zvuk. Onda nema desinhronizacije. VD ti nece takav film "prevesti" u CBR format, vec ce ti samo VBR obraditi tako da ne dodje do greske u sinhronizaciji. Ako ti i dalje bude pravio probleme, onda nesto nije u redu sa samim VBR-om. Tada izvuci zvuk sa tog AVI-ja (ja za to koristim COOL EDIT) i prebaci ga u CBR format i ponovo vrati na AVI. Onda neces imati nikakvih problema oko lepljenja!
Vladika
Na vrh
sasavictor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavictor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 01:10
Hvala ti Vladika puno. Uopste nisam imao ideju kako da resim problem. Na virtualDUB-u mi je bilo stiklirano BY DEFAULT TRY PROCESSING mp3 VBR STREAMS LIKE NUN DUB. Izgleda da je bio neki drugi problem. Sve sam uspesno zavrsio sa SONYSoundFofge umesto COOlEdit-om. SaundForge sam vec imao instaliran tako da COOL nisam imao priliku da probam. Jos jednom Hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.