Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien 1979 titlovi (koji rade)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien 1979 titlovi (koji rade)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
delare View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delare Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alien 1979 titlovi (koji rade)
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 17:23
Tražim pomoć...
Niti jedni titlovi ne odgovaraju za ovaj film, a probao sam ih podesiti i u Subtitle Workshop...
Mislim da postoji i verzija ovog filma "Alien The Director’s Cut", ne znam je li to ovo što ja imam, moj Alien traje 1:51:05.
Nikada do sada mi se nije desilo da ne mogu podesiti titlove, ali ovaj put se predajem.
Molim ako netko ima titlove za navedeni film i da rade kako trebe da mi pomogne...Hvala unaprijed
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 17:29
kolko vidim imas i directors cut

evo pogledaj
http://divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=alien&language=

Ažurirao Bebinjo - 25.Prosinac/Dec.2007 u 17:30
Na vrh
delare View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delare Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2007 u 18:03
znam...probao sam sve titlove, al djabe...odustajem
Mislio sam da je do filma, al 3 puta sam ga skidao sa tri različita mjesta i opet isto...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.