Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trazim dva filma (hitno!)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trazim dva filma (hitno!)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trazim dva filma (hitno!)
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 20:46
Cohen and Tate ONLY VHS (NO DVD)
She's Out of Control (1989) [She's.Out.Of.Control.1989.DVDRip.XviD-VH-PROD] http://imdb.com/title/tt0098308/

Prvi je dosta dobar film, upamtio sam ga iz vremena kad sam isao u srednju skolu.. Ukratko program zastite svedoka sklanja celu porodicu na sigurno, jer mafijaski bos zeli da eliminise nezgodnog svedoka a glavu doticne porodice.. Zahvaljujuci cinkatorima, saznaju lokaciju iste i salju 2 profesionalca (ubice) da "rese problem".. Oni to i resavaju tj. ubijaju sve i policajce i majku i oca, a klinca ostavljaju u zivotu i vode ga sa sobom. Ubice su neobuzdani i neuravnotezeni mladic, agresivan, psihopata, priglup.. i matorac, lukav, inteligentan, koji je mozak ekipe...  Inace se ne podnose ali se trpe "da posao ne ispasta"... Klinac primecuje njihove nesuglasice i sitnicm provokacijama mic po mic, okrece ih jednog protiv drugog.. i tako dalje...
OVAJ FILM NE POSTOJI NA DVD-u pa samim tim nema ni dvdrip u divx obliku. Ako neko ima kvalitetan laserdisk/vhs rip... obavezno neka javi... ovo trazim vec godinama..

drugi film je komedija... ali ono sto je zanimljivo je da se radi o filmu koji je dragojevicu posluzio kao osnova/inspiracija da uradi svoj "mi nismo andjeli 2". Oni koji su gledali film (citao sam na b92 forumu jos davno.. sto znaci da taj stari americki film postoji u divx obliku - ako su ga vec gledali) kazu da je dragojevic bukvalno iskopirao preko 90% scena, a ostalo je modifikovao da bi prilagodio film srpskom mentalitetu i okruzenju.... Nisam ga nasao na torrentu/emuli/usenetu...

za svaki od ovih dajem DVD sa 6 filmova  (divx) po izboru...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 21:14
Cohen and Tate
skinut sa digitalne satelitske tv,odlicna slika.

Ažurirao mirod - 19.Prosinac/Dec.2007 u 21:17
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 00:02
si slao to nekome u srbiju
tj kako bi se trampili

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 14:05
Ovaj drugi nisi dobro video imas na emuli
ed2k://|file|She's%20out%20of%20control%20(1989).avi|1561840100|8924289F6D02DD320137D1B901AE3264|/
ili

<a href="ed2k://|file|She's%20out%20of%20control%20(1989).avi|1561840100|8924289F6D02DD320137D1B901AE3264|/">She's out of control (1989).avi</a>
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 15:52
Originalno postovano od strane xW0Lf xW0Lf piše:

si slao to nekome u srbiju
tj kako bi se trampili

posalji popis na mirod@net.hr
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 19:25
znam za taj link na emule, ali od njega nema koristi..... film je 1.45gb, ima 10 sources, od cega 6-7 korisno za mene (posto imam lowid i ne mogu to promeniti, zavisi od mog providera)...  i jedva da nesto skida danima od njih...

mirod.. poslao sam ti katalog na mail.... koji si naveo ... mogao bi uzvratiti sa predlogom kako se menjati, sta mislis o katalogu, kao i da mi uzvratis sa svojim....

pozdrav
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 21:18
poslao sam ti katalog
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2007 u 19:43
i ti meni
i ja tebi
sta dalje?
:)
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2007 u 20:09
posalji mi adresu na private da ti posaljem film ili sacekaj 10-ak dana da ispostujem dogovorene razmjene pa da onda rijesimo ovaj slucaj.
kako god ti hoces.
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2007 u 23:58
poslao sam ti info na mail
overi pa se javi sta i kako
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,020 sekundi.