| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Convertxtodvd savjet |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Convertxtodvd savjetObjavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 02:12 |
|
Evo imam par pitanaj uz ovaj program koji koristim da divx prebacim u dvd format...
1. kad uredjujem titl stavim da mi radi sa ARIAL fontom i sada zanima me sta znaci ovo max.Lenght i na koliko da namjestim , ja sam stavio na 50, molim iskustva i ako imate jos koji dobar savjet oko podesavanja titla u ovome programu. 2.Kako da u converxtodvd programu spojim dva divx-a sa titlovima u jedan dvd? 3.Ako mi divx ima ac3 zvuk kako da namjestim da ga i dvd ima nakon sta ga preradim sa converxtodvd 4.zasto kad uradim dvd iz dvix-a sa vso convertxtodvd neki mi film bude rasporedjen preko cijelog dvd-e medija a neki NE a radim ih sa istim postavkama dali to utjece na kvalitetu snimke i ako utjece kako da namjestim da mi svaki film ide preko cijelo dvd medija. to je to za prvi put, hvala svima na pomoci ;) Ažurirao Tony Montana - 21.Prosinac/Dec.2007 u 17:39 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 19:04 |
|
1.Kod mene pod default stoji font Tahoma, a code page je (ansi central europe)! To ti je za ona slova šžđćÄ!
2.Prethodno u virtual Dub spojis ta 2 avi fajla u jedan avi, a u subtitle workshop spojis ta 2 titla! 3.Naravno da ce imati i dvd Dolby ac3 zvuk(Dolby DigitaL), jos pa ako imas i divx sa ac3 5.1 zvuk imaces DVD ko original! Nemoras nisto podesavati! 4. Opsirnije pojasni! Sorry Skoro za sva pitanja imas odgovore, ovde na forumu! Ažurirao icemaher - 21.Prosinac/Dec.2007 u 19:07 |
|
![]() |
|
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 20:15 |
pa recimo imam dva filma na 700mb i sada prebacim ih u dvd okrenem ga zada i gledam, jedan je snimljen preko cijele dvd medij povrsine a drugi nije, zasto i dali to utjece na kvalitetu slike, zasto film nije program razvukao maksimalno preko cijelog dvd -medija sta se tice zvuka, converxtodvd mi ga radi na dva kanala bar ja tako mislim jer kad ga stavim u dvd player i kliknem na daljinski da vidim zvuk napise mi dolby 2.0 ?? a inace mi pise AC32 sta se tice sapajanja failova, convertxtodvd mi je prije neki dan kad sam stavio 18 dijelova jednog konecerta u divx-u sve spojio u jedan fail, zasto mi sada kad imam dva dijela filma ne uradi isto? |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 20:29 |
|
Da te pitam, kazes 2 filma na 700mb, valjda si mislio divx film na 2 cd! ja sam tako konvertirao Rat Race film ko je bio na 2 cd po 700mb, stereo je bio zvuk i naravno 2 kanala su bili na DVD filmu.Ali ako ih ne spojis prethodno sa Virtual Dub, to ne znaci da ga vtori disk nema na dvd-u nego je pod Title 2 potrazi nacices ga u power DVd ili na dvd pleeru(znaci prvi disk ti ucitava kako jedan film, a vtori disk je titl 2)! A sto se tice zvuka, nemora da znaci da ac3 je uvek 5.1, imas i ac3 stereo druze. ako ti je ac3 5.1 convertx ce ti napisati ovako (en- ac3 48000hz, 5:1, 448kb/s) kad ga ucita film. ili pa ti to mozes da probas u Bsplayer-u kad pustis film, idi u opcije filteri tamo ces ga naci ac3 filter i vidi kako ti pise, i kako se mrdaju levi,desni, centralni, vufer i saraund levi i desni. ako mrdaju samo levi i desni onda to ti je stereo.(nek me ispravi neko ako gresim).
I poslednje, reko sam ti da prethodno moras da spojis 2 avi fajla u jedan(ako se odnosi za film na 2cd) u virtual Dubmod, i titl takodje. ja sam uspeo da ubacim 11epizoda prison break-a na 1 Dvd, slika je skoro ista i zvuk i titl si ima svaka epizoda(za 3 sata). Pozz Ažurirao icemaher - 21.Prosinac/Dec.2007 u 20:32 |
|
![]() |
|
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 01:38 |
|
evo da ne otvaram novu temu, ako mi neko moze reci kako u converxtodvd ubaciti funkciju da imam MENI, znaci htio bih 5-6 avi failova prebaciti u dvd i da imam nekakav meni gdje mogu odabrati koji zelim gledati od tih filmova i dali je moguce ubaciti da pozadina meni-a bude neka moja slika koju ja odlucim postaviti, hvala
|
|
![]() |
|
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 02:24 |
|
imam dvd ripove jedne serije od 400mb po epizodi ja bi to sa convertxtodvd prebacio u
dvd format na medije od 8,5GB-a , e sada me zanima nekoliko
stvari:
1.Koliko serija da stavim u convertxtodvd (medij od 8,5gb-a) a da se kvaliteta slike ne gubi, tj. koliko mogu epizoda staviti na 8,5gb-a bez ikakvod suzbijanja... 2.dali mogu napraviti svoj meni, tako da mogu odabrati koju seriju zelim gledati , mogu li u pozadninu meni-a staviti svoju neku sliku sa hard-a i ako mi mozete pojasniti postupak kako da to podesim..? |
|
![]() |
|
Tony Montana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2008 u 06:04 |
|
evo nadam se da ce nekom pomoci ja sam rijesio problem, znaci stavljao sam na dvd od 8,5gb-a star trek serije , prebacivao sam ih iz divx formata u dvd....svaka epizoda iznosi 45minuta vremenski i veličina joj je 400mb-a , odlucio sam staviti tocno onoliko epizoda na jedan dvd a da ne gubim niti malo na kvaliteti slike pa sam prvo pretvorio samo jednu da vidim koliko ona iznosi i iznosila je 1,7mb-a sto znaci da na jedan dvd mogu staviti tocno 5 epizoda ali kad sam stavio da mi prebaci epizoda u convertxtodvd i kad ih je on pretvorio u dvd zapis vidio sam da je svaku epizodu suzbio za 100mb sta je zapravo neprimjetno na kvaliteti slike pa sam ostavio, znaci svaka mi sada epizoda na dvd-u iznosi nekih 1,6gb-a... htio sam naglasiti da vi mozete staviti i 10epizoda i program ce ih prebaciti ali ce ih dosta suzbiti iako dole u desnom kutu programa pise da ce to stati recimo na 8,5gb-a , znaci moj savjet je da prvo pretvorite samo jedan fail pa onda pomnozite i stvarno vidite koliko ce stati na dvd-e a da se ne gubi na kvaliteti slike. ;)
|
|
![]() |
|
cgmiki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 17:27 |
|
Da ne pokrecem novu temu.
Koristim ConvertXtoDVD 3.0 RC2 v2.99.10.600b, i pojavio mi se problem. U titlovima koje koristim se nakon zavrsenog rezanja na disk, ne vide slova č,ć i sl. Vec se i dalje vide znakovi iz prevoda. U podesavanjima stavim za font da je easteurope, ali svaki put se prevod nareze u formatu iz titl fajla. Ako neko zna kako ovo da rijesim... Hvala, unaprijed. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 18:10 |
|
ja koristim 2.99.9.500 i kod mene je podeseno font Tahoma, size 18, code page je ANSI-Central Europe! i sve je OK. i Naravno K-Lite Mega Codec Pack 3.7.0 je perfektan
|
|
![]() |
|
cgmiki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 18:20 |
|
Ovde je samo ansi_charset i easteurope_charset, da ne spominjem azijske. Nista, stavicu raniju verziju, pa da vidim ima li promjene.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 20:20 |
![]() |
|
cgmiki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2008 u 21:09 |
|
Da, razlikuju se. Instaliracu stariju verziju, pa da vidim.
|
|
![]() |
|
horvati8
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 20:05 |
|
Ovako...pretvaram avi u dvd sa navedenim programom i kada ga ubacim u dvd player (kuÄno kino) neće mi oÄitati
npr playeri koji podržavaju divx oÄitavaju, a neki obiÄni bez podrÅ¡ke neće dok neki hoće...U Äemu je problem? hvala i da neki skuplji dvdi očitaju dvd kao format mp4 i naravno ne pokreču....mislim ono faf Ažurirao horvati8 - 03.Srpanj/Jul.2008 u 20:07 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |