| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
problem sa divx titlovima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marina11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: problem sa divx titlovimaObjavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 22:14 |
|
Molim da li mi neko može objasniti problem sa divx titlovima?Imam pioneer 300 i nešto player koji ne prepoznaje titl ako nije napisan kao original film.E sad,skidala sam Only fools@horses i titlove,više epizoda, prilagodila naziv sub-a i serije ali neke mi titlove prikazuje a neke ne mada su nazivi sub-ova i epizoda u točkicu isti.U čemu je caka?
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2007 u 22:45 |
|
Pa mozda je fazon sto ne prepozna neku vrsta titlova,pa neke pusta,a neke ne.To nema veze ako je identican naziv filma i prevoda,ako ne moze da ga procita ili ga ne prepozna.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 00:15 |
|
Moguca su bar 2 razloga zasto ti ne cita titlove: Prvi je da player prepoznaje samo jednu vrstu ekstenzije titlova, srt, sub ili txt. Drugi razlog je sto player ne moze da procita toliko puno fajlova u jednom folderu. Neki playeri mogu procitati sa titlovima samo 6 video fajlova u istom folderu a neki i deset. (znaci 6 video i 6 titlova u 1 folder ili koliko vec tvoj player dozvoljava) Najbolje da narezes na neki cd pokusno i probas. Ažurirao Kneginja - 19.Prosinac/Dec.2007 u 00:16 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 13:13 |
|
A kod nekih DVD player-a titlovi ne rade ako imaju vise od 7, 9 ili 11 slova u nazivu titla.
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |