Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hello Everybody na Livadi ;)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hello Everybody na Livadi ;)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miki81 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hello Everybody na Livadi ;)
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 07:02
Konacno sam resio da pristupim forumu iako sam jako dugo korisnik vaseg sajta. Cini mi se da je par puta prelazio kompletne faze renoviranja...

Ja sam od skoro poceo da se bavim ( prepadom ) i prevodjenjem filmova a ranije sam samo skidao titlove. (Subtitle Workshop majka svih majki !)

Razlog za ovako nesto je sto do sada nisam imao internet konekciju sa koje bih mogao da skidam filmove.

Sad sam za mesec dana skinuo ukupno 95 filmova, pa treba to neko da sve sredi hehehehhe

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 08:07
hej miki81, dobro nam došao na forum i u našu malu zajednicu.
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 10:14
dobrodosao
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 12:08
dobrodosao miki81 i uzivaj, imamo i mi ovde finu download sekciju i potraznju, pa ne budi stidljv
 smile103
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 13:14
Dobrodošao Wink
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 15:06
Dobrodošao ...i nekoj da te uplaše ovi naši moderatori/administratori svojom strogoćom!!!!LOL
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 15:21
Dobro nam dosao kolega   
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 19:26
dobro nam dosao lega
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.