Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Da Vinci Code
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Da Vinci Code

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Da Vinci Code
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 20:16

skino sam --The.Da.Vinci.Code.iNTERNAL.DVDRip.XviD-DoNE.1-- i tako i cd-2(na 2 cd-a je)!e sad tražio sam titl za taj film tu na sajtu ali ga nemogu nać,sad ili ga nema ili ja ne vidim dobro pa bi zamolio ako netko ima titl ili ga nadje na sajtu da ga tu postavi!PUNO HVALA!

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 20:34
Jel to neka sala da nisi mogao naci prevod za film!?

Evo prevoda cela strana:
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Da+Vinci+Code&language=

A evo i uputstva za slucaj da ni jedan ne odgovara kako bi mogao da podesis za svoju verziju:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 22:21
Hvala koks,stvarno nisam našo,nešto me zajebavalo ,nemam pojma!ok,hvala ti ,a i na ovom uputstvu ti svaka ćast!Clap
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 22:46
Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

Hvala koks,stvarno nisam našo,nešto me zajebavalo ,nemam pojma!ok,hvala ti ,a i na ovom uputstvu ti svaka ćast!Clap

Nema na cemu, samo je bitno da nekome pomogne.

Nego kad sam video za sta trazis titl umro sam od smeha ,,, LOL LOL LOL ,,, rekoh mora da se sali ,,, LOL LOL LOL

Pozdrav!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 01:29
BTW, uskoro treba da se pojavi novi roman Dena Browna, The Solomon Key...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.