| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
download serija |
Odgovori
|
| Korisnik | |
zile24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: download serijaObjavljeno: 20.Studeni/Nov.2007 u 11:34 |
|
molim za pomoć, novi sam u ovome svemu, stavio sam da mi se skida 24 prva sezona i za 2 dana ( više od 48 sati) se tek skinulo 40 posto, da li je to normalno, brzina mi je 1024/256, opima flat, skidam sa bt junkie?
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2007 u 12:58 |
|
Naravno da je normalno, skidanje preko torrenta ovisi o mnogo više stvari nego što je tvoja brzina downloada. Uvelike ovisi o broju seedera i leechera, o njihovom omjeru, o tome jesi li i na koliko ograničio upload, o tome jesi li forwardirao portove...ali uz sve navedeno itekako je moguće da si skinuo toliko i tu nema ništa nenormalno, a da može brže, naravno da može :)
Pretraži malo forum jer je bilo ovakvih tema. ![]() Za sada ću ti ostaviti temu ovdje, ali u buduće temu otvaraj na mjestu primjerenom za takav problem, a ovo je moglo ići čak i u software...no neka ostane sada u filmovima... BTW dobrodošao na forum
Ažurirao Dngy - 20.Studeni/Nov.2007 u 13:00 |
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2007 u 07:10 |
|
Dosta si i skinuo sa obzirom da je prva sezona davno isla. Ja skidam CSi sedmu sezonu vec 20ak dana. :-) Isto preko torrenta.
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2007 u 22:10 |
|
Sav spam obrisan i držimo se svi pravila da ne bi kartone djelili
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |