Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako spojit 2 titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako spojit 2 titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
exstacy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exstacy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako spojit 2 titla
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 19:29
Znaci ovako ...imam spiderman title cd 1  i cd 2 ...postoji li mogucnost da ih preko Subtitle workshop spojim u jedan i tako sejvam?ako postoji molim da mi pomognete!I zanima me mogu li nekako povecat titlove..Jer kad gledam na kompu velicina je ok..ali kad gledam na tvu slova su sitna skroz...Znaci povecao bi da mi budu veca na tvu...briga me sto ce bit prevelika na compu..Hvala

Ažurirao exstacy - 15.Studeni/Nov.2007 u 19:43
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:22
Samo malo pretrazi ovde na forumu, vec je bilo POOODOOOSTA takvih postova!!! Naravno da moze u SW-u
Vladika
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:50
Originalno postovano od strane exstacy exstacy piše:

Znaci ovako ...imam spiderman title cd 1  i cd 2 ...postoji li mogucnost da ih preko Subtitle workshop spojim u jedan i tako sejvam?ako postoji molim da mi pomognete!I zanima me mogu li nekako povecat titlove..Jer kad gledam na kompu velicina je ok..ali kad gledam na tvu slova su sitna skroz...Znaci povecao bi da mi budu veca na tvu...briga me sto ce bit prevelika na compu..Hvala

Sto se tice uskladjivanja titla za film tj spajanja dva u jedan, na sledecoj temi ces moci da procitas kako se to radi:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704

A sto se tice velicine slova, da li pustas na kompjuteru ili na kucnom divx player-u?

Ako pustas na kompjuteru, dovoljno ce biti da u playeru namestis veci font slova, znaci ides na odgovarajuce opcije, nadjes font i napises vecu velicinu slova.

Ako pak pustas sa kucnog divx player-a film na tv, onda verovatno tvoj player ne podrzava veca slova od tih koje vidis. Resenje za to je lepljenje prevoda na film.

Ubuduce, da bi pre dobio odgovor na svoje pitanje, preporucujem da koristis search jer ces pre naci isti.

Pozdrav!

Na vrh
exstacy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exstacy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2007 u 16:03
Originalno postovano od strane dr koks dr koks piše:

Originalno postovano od strane exstacy exstacy piše:

Sto se tice uskladjivanja titla za film tj spajanja dva u jedan, na sledecoj temi ces moci da procitas kako se to radi:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704

A sto se tice velicine slova, da li pustas na kompjuteru ili na kucnom divx player-u?

Ako pustas na kompjuteru, dovoljno ce biti da u playeru namestis veci font slova, znaci ides na odgovarajuce opcije, nadjes font i napises vecu velicinu slova.

Ako pak pustas sa kucnog divx player-a film na tv, onda verovatno tvoj player ne podrzava veca slova od tih koje vidis. Resenje za to je lepljenje prevoda na film.

Ubuduce, da bi pre dobio odgovor na svoje pitanje, preporucujem da koristis search jer ces pre naci isti.

Pozdrav!

hvala hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.