Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Politika i sport
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Politika i sport

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Politika i sport
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 14:16
Čuh danas na TV kako igrači/navijači Dinama imaju novi slogan "HDZ u srcu"... Pa mislim stvarno.... Jel to istina i o čemu se tačno radi?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 15:55
Istina je! Ali nemaju igrači taj slogan, nego je to samo dio HDZ-ove kampanje u kojoj su iskoristili dinamov slogan "ZG u SRCU" i pretvorili ga u ovo, i potpisani su igrači dinama. No u kampanji se javlja mnoštvo poznatih sportaša, makar je ovo diglo najveću pompu...

Ma znaju oni što je najbolje za hrvatsku! HDZ ZNA!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 17:55
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Ma znaju oni što je najbolje za hrvatsku! HDZ ZNA!

hahaha
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 20:43
Ma HDZ je čisto sranje
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 20:53
Ok, ljudi, sad smo se malo našalili, ali da ovo ne bi krenulo u neke drugačije vode, držimo se mi topica...
Nećemo više spamati, ako netko ima što nadodati na temu nastavimo raspravu, nemojmo spamati ;)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 21:20
haha,ako meni je bas drago da su purgeri napravili takav potez......sadasnji gradonacelnik je veliki SDP-ovac ovi navijaju za HDZ...ma to ce da bude strka boli glava sad,hahaha
ma je**m ja njih sve redom.......jebe mi se za politiku,al kad vidim tako vrhunske sportase da ulaze u politiku zgade mi se......do jucer sam obozavao crocapa....on,cervar,perica bukic,franjo arapovic osli u sabor i jebenu politiku,pa STA CE IM TO?????????
pa sad ove kampanje,znaci birali su samo asove ....pera metlicic,ivano balic(sto jos uvijek nemogu vjerovat,pa goran IVANISEVICCCCC),stipe drvis,NIKO KOVAC,vaterpolisti.......ma daj jbt teram ih sve na ku**c i njih i politiku.....
neka se drze sporta i ono sto vole

JEDINO JANICI SKIDAM KAPU,KOJA IM JE SVIMA REKLA DA JE NITKO NEZOVE U KAMPANJU I DA NEMA SANSE DA ISTA IMAS POLITIKOM.....I NARAVNO SPLITSKI HAJDUKKK
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 23:04
Zato i kažem...Nebitno je koja je stranka u pitanju i koja je zemlja u pitanju...Bitno je da se ime sportista i njihova popularnost koriste kako bi se zamaskirali ljudi koji će sutra da vladaju, a koje narod verovatno baš i ne "miriše"....
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2007 u 23:22
ma ajde jbt lega.....
sad znas kako to ide....imaju te kampanje i sve to idu svuda po svakim vukojebinama,za neka mjesta sto ih uopce nisu zanimala,niti su ikad culi,al bitno da se vozikaju autobusom.....
e ja cekam ove SDP da dodju u slatinu...da ufatim djurdju adlesić za dupe

samo neka dodjeLOLLOL

Ažurirao dejan-sl - 14.Studeni/Nov.2007 u 23:30
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 08:39
Da, darije i deki, u pravu ste, malo je glupo da sportaši predstavljaju ili promoviraju neku stranku, ali ja to gledam s druge strane, sve je to čisti biznis i uopće to ne smatram lošim! Pa pogledajte pjevače i razne grupe, pa svaka stranka ima svoje glazbenike, ali to ne znači da se oni upliću u politiku, nego samo koriste priliku za zaradu u unovčavanje svoje slave i popularnosti, a isto to rade u sportaši...ma boli njih ku*ac što će izreći dvije tri rečenice za neku stranku ako će im to ovi masno platit, a i doprinjet će i nekoj osobnoj promociji i promociji svog sporta kroz tu reklamu što i nije zanemarivo, a uz to se još možda i poklopi s njihovom ideologijom...sve u svemu ja ne vidim tu ništa loše, sve je to biznis i sve su to pare...

@Deki nemoj ti moju gradonačelnicu!
Btw, kakve veze ima Đurđa s SDP-om?
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 10:20
Meni se to gadi, hdz je stvarno nisko pao ove godine sa reklamnom kampanjom, jadnici koji jedva znaju na listiću pročitat ime stranke će mahom glasat za njih jer im tako kaze balic, Metlicic, Drviš isl...(ili zato jer im je tako rekao pop na propovijedi, ali to je za neku drugu temu).

Inace, sportaši se ni u ludilu ne bi smjeli politički opredjeljivat za vrijeme kampanje jer iz državne blagajne dobivaju stimulacije, plaće, doprinose što je nespojivo sa primanjem novaca od pojedine stranke. Btw. kad smo kod Ivaniševića i sl., nije mi se zgadio činjenicom da podupire stranku, već činjenicom da plaća porez u Monacu, to mi njega isl. (Ančića, Ljubičića, Janicu i Ivicu) automatski čini manje simpatičnim. Ako mi možemo plaćat porez ovdje od teško zarađenog novca, trebali bi oni i prije nas jer od RH konstantno dobivaju poticaje, naknadu za vrhunske sportaše isl.smile49
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 12:53
ja opet mislim da je HDZ tu napravio odlican potez pozvavsi sve te sportase da kazu koju rijec u kampanji.......svi znamo kakva je nas zemlja kad je u pitanju sport???a sanader je uvukao kod sebe sve asove.......
@ dngy pa jel nije djurdja u SDP-u ??????
ja tvoju gradonacelnicu a ti mog gradonacelnikaLOLLOL

Ažurirao dejan-sl - 15.Studeni/Nov.2007 u 12:54
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 14:25
Nije, Đurđa je predsjednica HSLS-a...a oni se baš ne vole s SDP-om...koliko znam sada na izborima su u koaliciji s HSS-om.

A ti si u pravu kad kažeš da je tu HDZ napravio dobar potez, no ja i dalje ostajem kod onoga da je to sve jako dobar biznis koji su napravili svi ti sportaši.
A što se tiće toga da se ne bi trebali opredjeljivati za neku stranku jer primaju pare od države su po meni gluposti, jer oni primaju novce za svoj rad, tako da su ti novci ZARAĐENI, a to što im država daje te pare to je normalno. Pa eto ti primjera, moja mama radi u državnoj upravi (županijski ured za graditeljstvo), ili netko npr radi u lokalnom poreznom uredu, ili u matičnom uredu ili bilo kojoj drugoj podgrani državne uprave ili bilokojoj državnoj firmi a to je nekoliko stotina tisuća građana, šta to znaći da oni ne smiju biti aktivni u politici jer im država isplačuje plače...naravno to nije tako, ali kad neki sportaš napravi reklamu i naplati je onda nastaje problem. To s tim da država isplaćuje novce i da zato ne smije biti opredjeljen za neku stranku je notorna glupost koju može izjaviti samo naša karikatura i pijun od predsjednika koji priča ono što mu kažu da priča...ma da ne duljim, svi znamo da je naš predsjednik sdp-ovac i da ga jako boli ovakva hdz-ova kampanja, ali ne smije to direktno napadat nego komentira gluposti..

Ažurirao Dngy - 15.Studeni/Nov.2007 u 14:35
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 15:29
Mesić je reagirao ish*treno i tu se slažemo, ali ima istine u tome što govori.

A osobe koje rade u javnoj upravi dobivaju plaću od države zato što im je država poslodavac i potpuno ih je pogrešno uspoređivat sa sportašima kojima država nije poslodavac već privatni klubovi (ili bi barem tako trebalo biti) ili svjetske organizacije (npr. ATP, Pride isl.) pa im oni tom logikom isplaćuju zaradu ovisno o činjenici da li su osvojili neku titulu, medalju isl., ili su potpisali profesionalni ugovor. Država im nije poslodavac nego ih honorira za ostvarene uspjehe ili potpomaže njihov rad novcem iz proračuna (HNL klubovi npr.) i to čini u ime CIJELE DRŽAVE (svih poreznih obveznika koji nisu opredijeljeni za samo jednu stranku)  i stoga oni kao osobe koje primaju NOVCE OD SVIH GRAĐANA ne bi smjeli biti javno politički opredijeljeni (dok privatno mogu kako god žele).

Čudi me kako nitko nije reagirao na činjenicu gdje ti sportaši plaćaju porez, jer samim time ne iskazuju svoju pripadnost RH i domoljublje i automatski bi trebali biti diskvalificirani i od glasanja u RH i od opredjeljivanja.

Nadam se da sam ovime dovoljno rekao, neću se svađat niti se želim više obazirat na ovo jer u krajnjoj liniji me boli ku**c, jer je politika ku*va zaražena sifilisom.Thumbs Down

Ažurirao bubba ho-tep - 15.Studeni/Nov.2007 u 15:30
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 15:51
Bubba, u pravu si i kad malo bolje pogledam, istina je to što pričaš, ali država njima opet isplačuje neku „zarađenu“ svotu novaca jer moramo uzeti u obzir da su isti ti sportaši na neki način promotori države...razumijem da baš i nisu usko usporedivi s zaposlenicima koji primaju plaču od države, ali neke poveznice postoje.
A ovo što kažeš za sportaše koje ne plačaju porez u „svojoj“ državi, to je velika sramota za takve sportaše! Ja nikako ne vidim od kuda njima toliko hrabrosti da se pojave (u ovom slučaju Ivanišević) u bilo kakvoj reklami u kojoj se spominje Hrvatska i neka politička poveznica, kad isti taj čovijek na određeni način vara državu i kulturno joj „smješta“...to je čisto licemjerje i izrugivanje iz svih nas koji ispadamo budale što uopće plačamo porez. Sramota.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 16:03
Tako je, političari i licemjerni sportaši zaslužujusmile53mi ostalismile55
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 19:53
ma ja se nikkao nemogu sloziti s ovim sportasima ,iako su samo u kampanji.....ipak sport i glazbu nemozemo usporedjivat.....
HDZ je okupio znaci same asove......koji su bili svjetski,olimpijski i europski prvaci,,,,a toga u nasoj glazbi nema........jebo ja to sto oni rade ili nerade za lovu kad cemo sve to mi platiti ,ne oni ni netko treci
sto se tice mesica,jel nije on u HNS-u?????je**m ja njega,lega njemu je glavno da isprica neki dobar vic i onda se ko ludi konj smije sam sebi,jbg nikola izvini(iz tvog je mjesta,al tako je).......i sami ti gradonacelnici i stranke,svi su aktivni pred izbore.....3godine lelemudaju,nitko nista neradi a kad dodju izbori ,onda ce ti sve dati........spominju te auto ceste,pa nebi ih radili da nije njima u koristi,kao i sve ostalo???!!!!!
gledaju zagreb i dalmaciju,gdje imaju paru.....slavonija im je na zadnjem mjestu a bitno da se sad svi trpaju i obecavaju sve i svasta...
a ti sportasi koji ulaze u politiku,njih bi odmah i izbacio iz sporta,pa idi stari i zajebavj se u saboru,mani se politike
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:37
Ha čuj deky, u pravu si što se tiće tih političkih obečanja i fora i forica pred izbore, ali čuj, politika i sport ne bi trebali biti povezani, no pogledaj oko sebe, ne da su povezani nego politika upravlja sportom a sport očito promovira politiku...sport je jako dobra promocija, a to što ljudi kasnije karijere nastavljaju u politici ja smatram u decidiranim slučajevima jako dobrom prilikom za lobiranje kako za taj sport, tako za osobni đep, jer, realno gledajući, koliko sportaša uspije zarađivati znatna sredstva i nakon prestanka karijere, osim onih koji su se bavili nekim individualnim sportovima i koji su nasl*gali para da ne moraju uopće raditi pa rade iz gušta nešto drugo...Deki, jedno su neke relacije koje bi trebale biti pravilno postavljene i koje predstavljaju neku utopiju, a drugo je realnost koja, htjeli mi to ili ne, je ovakva kakva je i sport kao takav mora ovisiti o politici, pogotovo u ovoj našoj državi koja je takva jer je mentalitet ljudi takav kakav je...samo što je žalosno i to što se kod nas, za razliku od drugih europskih država, ta relacija sport-politika ni ne pokušava prikriti, nego se još i eksponira...no to je već jedna druga priča.

PS. što se tiće mesića, mislim da si čak i u pravu, da on je bio u HNS-u!

Ažurirao Dngy - 15.Studeni/Nov.2007 u 20:39
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:43
ma ok lega,al velim da ja to nemogu smisliti i neide mi pod kapu...jasno da je sport/politika relacija gdje se nemoze jedno bez drugog......al lega sta ti nasim sportasima to treba,imaju svi jebenu zaradu i sve,koji ce im to bog?????
rekoh gore da su uzeli sve same asove(neukljucujuci DINAMO tu)
zasto to nisu radili prijasnji sportasi?????mislim da je njima trebala veca para i sve,ako realno gledamo nego sadasnjim sportasima......
zasto janica,mavrovic,boban,asanovic,kukoč,saračević i ostali asovi onda nisu uzimali koji su imali puno manje nego danasnji sportasi,je**m li ga  al nije mi to jasno?????

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:46
sport treba promovirat drzavu za koju ucestvujes a ne politiku......!!!?????a to je ocito jos samo kod nas na balkanu da je obrnutoConfused
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2007 u 20:54
Istina, malo je čudno ti što nisu angažirani bivši uspješni sportaši, no gledano s drugog aspekta, kampanja je jača ako su lica koja ju reklamiraju jača, a to su u ovom slučaju trenutačni asovi...Zašto je to tako, to znaju samo oni, ali ja i dalje ostajem pri tome da ukoliko imaju neke svoje razloge da preferiraju tu stranku i još pritom mogu zaraditi da promoviraju sebe, svoj sport i u konačnici stranku koja ih je angažirala, da je to dobar biznis u kojem imaju računa obje strane...a to koliko je to etički i na neki način pošteno prema politici opčenito (ne samo toj stranci) koja ih financira na neki način, to je već stvar koju svaki od njih osobno tumači na svoj način i očito su ovo smatrali ispravnim...

Ažurirao Dngy - 15.Studeni/Nov.2007 u 20:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.