Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HELP!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HELP!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bogec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bogec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HELP!!!!!
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2007 u 14:18
ovak...imam doma par filmova za koje sam skinuo titlove (filmovi su  na divx formatu) i tak ja stavim te titlove u nero burner skupa sa filmom i sprzim si cd!!!  al nemrem nikak pokrenut titlove...neznam zake???  znam da nije stvar do DVD-a posto imam i par filmova od kompica koje normalno gledam sa titlovima...  i skuzio sam da su ti titlovi koje sam skinuo u nekom SRT  formatu  dok su ovi koje mogu gledat u nekom SUB...a nigdje nema za skinut titlove u tom SUb formatu...  tak da ono decki ak znate kaj da napravim slobodno javite!!!

hvala u naprijed!!!
Na vrh
chele View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2007 u 18:13
pa samp promeni extenziju sa srt u sub. to mozes pomocu nekog programa za promenu extenzije ili da ga otvoris u notepadu i potom snimis sa save as.. ali u formatu ime.sub  . ako budes imao prolema oko toga ti opet javi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.