Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc oko titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc oko titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
exstacy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exstacy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc oko titlova
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:18
Pozdrav
Novi sam na forumu i mozda je ovo vec netko pitao..Ako je molio bi da me preusmjerite da procitam..Inace imam problem oko titlova..Znaci podesim titlove prema filmu i bude sve OK prvih par min..kasnije titlovi opet pocnu kasnit!Radim sa programom subtitle workshop!Neznam di grijesim..Ja oznacim sve titlove i idem na set delay..tamo podesim,i kao sto kazem u pocetku bude dobro kasnije opet kasne..Ako netko zna di grijesim ili ako je do titlova samih molio bih da mi pomognete!
Hvala
Na vrh
exstacy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj exstacy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:29
Originalno postovano od strane BANDA SONORA BANDA SONORA piše:

Koji je to titl?
Nije valjda sa svima tako?
Ima titlova koji se ne daju popraviti sa SW, osim da radis red po red...

A npr film harry potter ovi zandji..onda die hard 4,hostel2...NEma smisla radit red po redSmile

p.s ispricavam se zbog 4 posta..svaki post kad bi stavio meni bi explorer javio mysql error...Confused
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:51
Originalno postovano od strane exstacy exstacy piše:

PozdravNovi sam na forumu i mozda je ovo vec netko pitao..Ako je molio bi da me preusmjerite da procitam..Inace imam problem oko titlova..Znaci podesim titlove prema filmu i bude sve OK prvih par min..kasnije titlovi opet pocnu kasnit!Radim sa programom subtitle workshop!Neznam di grijesim..Ja oznacim sve titlove i idem na set delay..tamo podesim,i kao sto kazem u pocetku bude dobro kasnije opet kasne..Ako netko zna di grijesim ili ako je do titlova samih molio bih da mi pomognete!Hvala

Da ti ja pomognem.

Kao sto si rekao da si "Nov na forumu" verovatno si nov i u subtitle workshopu.

Lepo ti skini ponovo sve te filmove (film harry potter ovi zandji..onda die hard 4,hostel2...)

Ali prvo nadjes gde ima da skine "LIVE FREE OR DIE HARD 2007 PROPER DVDRIP XVID-DNB"
tako isto pogledaj za harry pottera i ostale.
pa ces za tu verziju ovde naci titl koji savrseno radi.
(u prevodu, prvo pogledaj za koje su verije filmova postavljeni ovde prevodi)

Prosto je nemoguce da tebi ne odgovara ni jedan titl. Ili skidas neke verzije "DVD RIP za mobilni" ili real media verzije od 300 MB.

I jos jedan savet, ne diraj nista u subitle workshopu
sve ce ti savrseno raditi. To je glup program.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 17:46
EEEE PG bas bih voleo da ti napise koja je verzija/release.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.