| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoc oko titlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
exstacy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoc oko titlovaObjavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:18 |
|
Pozdrav
Novi sam na forumu i mozda je ovo vec netko pitao..Ako je molio bi da me preusmjerite da procitam..Inace imam problem oko titlova..Znaci podesim titlove prema filmu i bude sve OK prvih par min..kasnije titlovi opet pocnu kasnit!Radim sa programom subtitle workshop!Neznam di grijesim..Ja oznacim sve titlove i idem na set delay..tamo podesim,i kao sto kazem u pocetku bude dobro kasnije opet kasne..Ako netko zna di grijesim ili ako je do titlova samih molio bih da mi pomognete! Hvala |
|
![]() |
|
exstacy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:29 |
A npr film harry potter ovi zandji..onda die hard 4,hostel2...NEma smisla radit red po red
p.s ispricavam se zbog 4 posta..svaki post kad bi stavio meni bi explorer javio mysql error... |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 16:51 |
Da ti ja pomognem. Kao sto si rekao da si "Nov na forumu" verovatno si nov i u subtitle workshopu. Lepo ti skini ponovo sve te filmove (film harry potter ovi zandji..onda die hard 4,hostel2...) Ali prvo nadjes gde ima da skine "LIVE FREE OR DIE HARD 2007 PROPER DVDRIP XVID-DNB" tako isto pogledaj za harry pottera i ostale. pa ces za tu verziju ovde naci titl koji savrseno radi. (u prevodu, prvo pogledaj za koje su verije filmova postavljeni ovde prevodi) Prosto je nemoguce da tebi ne odgovara ni jedan titl. Ili skidas neke verzije "DVD RIP za mobilni" ili real media verzije od 300 MB. I jos jedan savet, ne diraj nista u subitle workshopu sve ce ti savrseno raditi. To je glup program.
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2007 u 17:46 |
|
EEEE PG bas bih voleo da ti napise koja je verzija/release.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |