Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
gavez1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gavez1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 03:35
nemam bash mnogo iskustva oko postavljanja subtitla na nashe filmove pa bih zamolio nekoga da mi na najjednosyavniji nachin objasni kako da to uradim .
ILI
ako je ta vec tema bila na tapeti zamolio bih nekoga da mi kaze gdje je to jer sam pokushao na forumu da to pronadjem al ostalo je samo na pokushaju
HVALA UNAPRIJED
GAVEZ1...........   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 10:50
Odes na pocetnu stranicu http://www.divx-titlovi.com/
pre toga moras biti ulogovan na forumu
Negde na dnu stranice imas obrazac za upload
Tu odaberes putanju do prevoda na tvom kompu (da bude u zipu ili raru), izaberes jezik i to je to

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 13:54
Najbolje je da stavis u ZIP jer neki put hoce da pravi probleme upload kada zelis da stavis rar ,,, elem moj savet je ZIP!!!
Na vrh
gavez1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gavez1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 06:49
lega..
izgleda da se nismo razumjeli
skinuo sam dokumentarni strani film sa nashim prevodom u posebnom failu
kako i nakoji nachin da ja to spakujem u jedno i da ja mogu pogledat film u sushtini sa nashim prevodom.
Film je stranog porjekla a vec sam skinuo subtitle

hvala unaprijed i nadam se da smo se razumjeli sada

hvala unaprijed
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 10:35
Stavis u isti folder i nazoves kao i film i to ti je to
Svi playeri na kompu ce ti automatski prepoznati prevod dok ako gledas na kucnim bioskopima zavisi od modela tj dal podrazva prevode

Ažurirao Vedder - 05.Studeni/Nov.2007 u 10:36

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.