Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako spojiti
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako spojiti

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dalzivko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dalzivko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako spojiti
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 23:48
Kako spojiti dva .avi filea u jedan?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2007 u 23:58
Imaš razne programe za to... Ponajbolji VirtualDub, ali ubedljivo najjednostavniji AVI MPEG RM WMV Joiner.
Na vrh
dalzivko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dalzivko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 10:46
Pokušao sam sa AVI MPEG RM WMV Joiner ali mi javlja: the audio streams have different sampling rates (15887.00000 vs. 15718.00000).Kada sam stisnuo da nema veza kaže da ipak nemože.
Å ta da napravim?Cry
Pokušao sam i sa Virtualdub ali sa njime neznam raditi.

Ažurirao dalzivko - 28.Listopad/Oct.2007 u 10:48
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 11:48
Evo kolega kako se spajaju dva avi file-a u jedan pomovu VirtualDub-a ,,, probaj i videces kako je lako:

1) Pokrenes VirtualDub i ubacis prvi avi file (ides na FILE i OPEN VIDEO FILE)

2) Kliknes na opciju VIDEO i obelezis "Direct Stream Copy".

3) Kliknes na opciju AUDIO i obelezis "Direct Stream Copy".

4) Zatim kliknes na FILE i dalje kliknes na "Append AVI Segment" nakon cega ucitas drugi avi file. I tako radis sve dok ne ucitas sve avi file-ove (naravno ako spajas vise od dva a ako ne onda samo nastavis sa sledecim korakom). I vodi se racuna o tome koji su po redu ucitavani u program, prvi se mora ucitati prvi, i tako redom.

5) Kada se to uradilo, kliknes na FILE i kliknes na "Save as AVI", nakon cega ti program to sve sacuva kao jedan avi file.

Evo mislim da je vrlo jednostavno i da ce ti pomoci ,,, ako bude kakvih problema, javi se ,,,

Ažurirao dr koks - 28.Listopad/Oct.2007 u 11:49
Na vrh
dalzivko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dalzivko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 13:35
Hvala.Pokušao sam i opet javlja : The audio streams do not share a common sampling rate (first stream 15887.0000 second stream 15718.00000)
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 23:21
Idemo redom. U programu COOL EDIT izvadi oba streama i spoj ih. To je imace vrlo jednostavno (COPY/PASTE). Sad imas izvadjen i spojen zvuk koji ces naknadno "zalepiti". Sadau VIRTUAL DUB-u otvori oba dela koja hoces da spojis (jedan po jedan) i ugasi im zvuk (odes na streams i kliknes na DISABLE. Stisnes DIRECT STREAM COPY i snimis oba dela bez zvuka. Sada kada ih budes spajao, VIRTUAL te nece zezati vec ce ih spojiti bez problema. Nakon toga ucitaj sada te snimke zajedno koje si spojio i nalepi onaj zvuk koji si na pocetku snimio. Odes na STREAMS, pa na  STREAM LIST.  Potom "uvezi" onaj sredjeni zvuk . Ides na ADD, pa ga pronadji gde si ga snimio.  Opet ides na DIRECT STREAM COPY, i kada zavrsis imaces ta dva klipa spojena (i zvuk naravno).
Vladika
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 09:35
koju ver. virtualdub-a koristite posto u ovom mom ja nemam opciju za audio

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 13:52
1.5.10.1  je moja verzija!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 14:02
Takođe.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 16:14
hmm...
ja to sve uredno odradim bez zahjebancije sa stramovima u nandub... ono jednostavno ucitam prvi file, onda za drugi File -> Append video segment i stavim audio i video na direct stream copy... to je ako se filmovi ne preklapaju ;)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 17:28
Jesi li siguran da mozes da spojis dva video segmenta ukoliko imaju razlicite audio stimove!?
Vladika
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2007 u 22:17
pre nekog vremena sam neki video seckala pa posle te delove htela da spojim ali izadje mi greska valjda za te audio stimove, kako to srediti?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2007 u 00:41
Pa napisao je Vladika gore, kako.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.